Αν δεν ψάχνεις ένα απλό φροντιστήριο, τώρα ξέρεις: Study Lab

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 08:02 Αν δεν ψάχνεις ένα απλό φροντιστήριο, τώρα ξέρεις: Study Lab

Οι υπεύθυνοι σπουδών του Study Lab Πρότυπο Κέντρο Μάθησης Γιάννης Γεωργαντάς και Δέσποινα Γεωργαντά όπως και το εκπαιδευτικό δυναμικό των φροντιστηρίων μας θέλουμε να σας ευχηθούμε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά! Επιπρόσθετα, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη θερμή στήριξη και προτίμηση που δείχνετε στα εκπαιδευτήρια μας!

Στο Study Lab έχουμε πάθος με τη δουλειά μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια με τα άριστα αποτελέσματα των μαθητών μας!

Για εμάς το μάθημα είναι μία ολιστική διαδικασία προετοιμασίας των μαθητών με τα απαραίτητα εφόδια γνώσεων, ικανοτήτων και εμπειριών για το μέλλον τους!

Δημιουργήσαμε δύο πρότυπα εκπαιδευτήρια στα Γαλανέικα και στην Άμπλιανη όπου οι μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται, χρησιμοποιώντας τη λογική, τη μεθοδολογία και το πείραμα.

Δύναμή μας το άριστο επιτελείο καθηγητών με το οποίο διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες, ώστε οι μαθητές μας να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Εγγύησή μας τα άριστα αποτελέσματα μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, σε εξετάσεις γλωσσομάθειας και σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς!

Στα εκπαιδευτήρια Study Lab, λειτουργούν τα εξής προγράμματα:

  • Προετοιμασία Β και Γ Λυκείου όλων των κατευθύνσεων με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι σε μαθητές και γονείς.
    Διδάσκονται: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΦΥΣΙΚΗ – ΧΗΜΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΑ – ΛΑΤΙΝΙΚΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΕΚΘΕΣΗ
  • Προετοιμασία για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ειδικότητας ΕΠΑΛ (Τομείς Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Πληροφορικής).
    Διδάσκονται: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ – Μ.Ε.Κ. – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΔΙΚΤΥΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΕΚΘΕΣΗ
  • Ειδική προετοιμασία σε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΦΥΣΙΚΗ – ΑΡΧΑΙΑ – Ν. ΓΛΩΣΣΑ - ΧΗΜΕΙΑ για μαθητές Γυμνασίου και Α Λυκείου, που περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων δημιουργικής μάθησης.
  • Κέντρο καθημερινής μελέτης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
  • Μαθήματα ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ γλώσσας και πολιτισμού που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες.
  • Μαθήματα ΡΩΣΙΚΗΣ γλώσσας και πολιτισμού που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες.
  • Μαθήματα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ για μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού (Bee Bot, Μικροί Μηχανικοί, Lego We Do 2) και για μαθητές Γυμνασίου (Arduino).
  • Πιστοποίηση γνώσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ αποδεκτή σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Οι εγγραφές μας συνεχίζονται!
Προετοιμάσου με τους καλύτερους!

Επικοινωνήστε με το Study Lab, για να κάνετε την εγγραφή σας!

1o εκπαιδευτήριο: Λαρίσης 52, Γαλανέικα Λαμίας
2ο εκπαιδευτήριο: Λυσικράτους 5, Άμπλιανη Λαμίας
Τηλ. Κέντρο: 2231602077
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook/StudyLabLamia
www.studylab.edu.gr

Υπεύθυνοι Σπουδών:

Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς, Φυσικός-Μετεωρολόγος Παν. Αθηνών, MSc Διαχείρισης Αποβλήτων
Δέσποινα Γ. Γεωργαντά, Φιλόλογος-Αρχαιολόγος Παν. Αθηνών, Καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας

►Το Study Lab λειτουργεί πιστοποιημένες εκπαιδευτικές μονάδες με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής, ενώ κατέχει από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. την άδεια Φροντιστηρίου 2204879, την άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 1) 2101740, την άδεια Κέντρου Ξένων Γλωσσών 2309080 και ανήκει στο σύλλογο φροντιστών Φθιώτιδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση