Στα σχολεία της Φθιώτιδας για τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Συμεών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:57 Στα σχολεία της Φθιώτιδας για τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Συμεών

Σε 11 νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια έδωσε από κοντά τις πατρικές του ευχές ο Σεβασμιώτατος…

Καινούριο ξεκίνημα με το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Φθιώτιδας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, θέλησε όπως και πέρυσι να βρεθεί σε όσα περισσότερα μπορούσε για να ευχηθεί από κοντά για τη νέα σχολική περίοδο.

Έτσι ξεκινώντας το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Μώλου, βρέθηκε στη συνέχεια στο 21ο Δημοτικό Σχολείο στο Σταυρό Λαμίας, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας, μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Γεώργιο Κυροδήμο. Στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επίσης τους αγιασμούς στο Μουσικό Σχολείο, στο 5ο Γυμνάσιο, στο 26ο Νηπιαγωγείο, στο 1ο και 17ο Δημοτικό και στο 17ο Νηπιαγωγείο, καθώς και στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, πριν αναχωρήσει για Ομβριακή έχοντας τελικό προορισμό το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Λαμίας.

Μαζί του και οι αρχές του τόπου, ο Υφυπουργός Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, οι Δήμαρχοι Γιάννης Συκιώτης και Χαράλαμπος Λιόλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι επικεφαλής της Εκπαίδευσης.

Δείτε βίντεο από το 5ο Γυμνάσιο:

Δείτε δηλώσεις του Υφυπουργού και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου:

Δείτε βίντεο από το Μουσικό Σχολείο:

Δείτε πολλές φωτογραφίες:

21ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού:

Μουσικό Σχολείο:

5ο Γυμνάσιο:

1ο, 17ο Δημοτικά Σχολεία & 17ο Νηπιαγωγείο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση