Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μοναδικές Black Friday τιμές για όλη την εβδομάδα από το κατάστημα «Νε-Ρο»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 08:30 Λαμία: Μοναδικές Black Friday τιμές για όλη την εβδομάδα από το κατάστημα «Νε-Ρο»!

Το κατάστημα «Νε-Ρο» Καποδιστρίου 29, έχει τις καλύτερες Βlack Friday τιμές, για μία ολόκληρη εβδομάδα, ώστε να αναβαθμίσετε και να ζεστάνετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!

Με ολοκληρωμένες λύσεις σε θέρμανση, ύδρευση, πλακάκια, είδη υγιεινής και είδη μπάνιου, η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Ρούλας Νερολή, σας έχει τις καλύτερες προτάσεις, σε τιμές σοκ!!!

Βρείτε αποκλειστικά:

►Το λέβητα αερίου wolf cgb-2k-24, γερμανικής κατασκευής με 10 χρόνια εγγύηση και δώρο το θερμοστάτη wolf και το μαγνητικό φίλτρο, μόνο 1.734€ (τιμή με ΦΠΑ)

►Τον ηλιακό θερμοσίφωνα Wilco Titanium Glass Διπλής Ενέργειας, με χωρητικότητα 160 lt και συλλέκτη νέας τεχνολογίας Full plate, θα τον βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημά μας, στην εκπληκτική προσφορά των 580€ (τιμή με το ΦΠΑ)

►Πληθώρα προτάσεων σε μοντέρνα έπιπλα μπάνιου, με μοναδικό design, για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. Από 165€

►Σετ μπαταρία μπάνιου - νιπτήρος σειρά premium, από 65€

►Φίλτρο νερού βρύσης Instapure, με εύκολη τοποθέτηση πάνω στη βρύση. Παρεμβαίνει στο τελευταίο στάδιο ροής, πριν από την κατανάλωση, δίνοντας σας πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό απαλλαγμένο από μολυσμένα σωματίδια και δυσάρεστη γεύση. Μόνο 30€

Ό,τι και αν αναζητάτε, που έχει σχέση με θέρμανση, ύδρευση, πλακάκια, είδη υγιεινής και είδη μπάνιου, επισκεφθείτε τον πιό αξιόπιστο συνεργάτη σας με πληθώρα επιλογών και προσφορών, το κατάστημα «Νε-Ρο», Καποδιστρίου 29!!!

Υπεύθυνη καταστήματος: Νερολή Ρούλα
Καποδιστρίου 29, Λαμία
Τηλ: 22310 38400 και 6974422366

facebook: Νε-Ρο
eshop: www.ne-ro.gr
instagram: 
ne_ro.sa