Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - «Πέταξε» πάνω από το αυτοκίνητο ο δικυκλιστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 08:10 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - «Πέταξε» πάνω από το αυτοκίνητο ο δικυκλιστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του γλύτωσε το σοβαρό τραυματισμό…

Είχε άγιο, κράνος και… σάκο που λειτούργησε σαν αερόσακος, ο οδηγός δικύκλου που τράκαρε με ΙΧΕ στη «γνωστή» διασταύρωση Ταϋγέτου με Μεγάλου Αλεξάνδρου το απόγευμα της Τρίτης (23/4).

Ο δικυκλιστής κινούνταν κανονικά στην οδό Ταϋγέτου με κατεύθυνση από Αγία Παρασκευή προς ΚΤΕΛ, όταν το λευκό Qashqai παραβίασε το STOP της Μεγάλου Αλεξάνδρου και του έκλεισε το δρόμο!

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με το μηχανάκι να βρίσκει το ΙΧ στην πόρτα του οδηγού. Ο οδηγός του δικύκλου στην κυριολεξία «πέταξε» και με τούμπα πέρασε πάνω από το Qashqai και στη συνέχεια προσγειώθηκε στο οδόστρωμα!

Το κράνος και ένας σάκος που έφερε στην πλάτη φαίνεται όμως ότι τον γλύτωσαν από τα χειρότερα.

Δείτε τι είπε ο ίδιος στο LamiaReport:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση