«Αντιγόνη, Πάμε Πλατεία»: Χειμώνιασε και το Μεγάλο Χωριό μας καλεί!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 09:30 «Αντιγόνη, Πάμε Πλατεία»: Χειμώνιασε και το Μεγάλο Χωριό μας καλεί!

Ο Χειμώνας είναι και επίσημα πλέον εδώ και μερικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα ορεινό χωριό είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε!

Τι πιο όμορφη επιλογή από το να πάμε στο Μεγάλο Χωριό, στο καφέ-εστιατόριο «Αντιγόνη, Πάμε Πλατεία», να απολαύσουμε την πιο όμορφη θέα της Ευρυτανίας.

Ένας ζεστός καφές μπροστά από το τζάκι, ένα ποτήρι κρασί, ένα τσίπουρο συνοδεία με τον ανάλογο μεζέ, όλα αυτά μαζί με την παρέα σας, το σύντροφό σας ή την οικογένειά σας.

Οι λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας θα απολαύσουν ποιοτικά μαγειρευτά φαγητά, όπως κόκορα κρασάτο, το πάντα αγαπημένο κοκκινιστό μοσχαράκι, κότσι χοιρινό, αλλά και φυσικά πιάτα της ώρας όπως παϊδάκια, χειροποίητα μπιφτέκια και μπριζόλες.

Και αν έχει πολύ κρύο, δοκιμάστε ένα πιάτο ζεστή φασολάδα και ίσως... ζητήσετε και δεύτερο!

Τις ημέρες των εορτών μας υποσχέθηκαν στην «Αντιγόνη, Πάμε Πλατεία», πως θα σερβίρουν και θεϊκή κολοκυθόσουπα!

Ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Και αν αναρωτιέστε τι γλυκό μπορείτε να απολαύσετε… η συνταγή του γαλακτομπούρεκου με φύλλο κανταΐφι θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλά σας!!! Όσο για τον κορμό σοκολάτας...τα λόγια είναι περιττά...

Η Ιωάννα εξάλλου, η οποία έχει αναλάβει τα γλυκίσματα του μαγαζιού, ξέρει πολύ καλά από αγνά ντόπια υλικά και σας υπόσχεται μοναδικές συνταγές που θα σας συναρπάσουν!

Βρείτε το «Αντιγόνη - Πάμε Πλατεία» στο Facebook και στο Instagram.

Πλατεία Μεγάλου Χωριού, Καρπενήσι

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 22370 41030.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση