Λαμία: Αρνί σούβλας, χοιρινό κοντοσούβλι και νανάκι σπέσιαλ στην πόρτα σας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 08:04 Λαμία: Αρνί σούβλας, χοιρινό κοντοσούβλι και νανάκι σπέσιαλ στην πόρτα σας!

Τώρα το «Μεζεδοπωλείο Παράγκα» φέρνει στο σπίτι σας, μεσημέρι - βράδυ, τα καλύτερα ντόπια κρέατα στη σούβλα.

Εδώ στη Ρούμελη φημιζόμαστε για το αρνί και τα ψητά σούβλας, όπως το χοιρινό κοντοσούβλι που είναι μέσα στο παραδοσιακό μενού των καλοφαγάδων.

Οι άνθρωποι στο «Μεζεδοπωλείο Παράγκα» στα Γαλανέικα Λαμίας, επιλέγουν για σας τα καλύτερα ντόπια κρέατα, τα οποία σας σερβίρουν στο κατάστημά τους ή τα φέρνουν και στο σπίτι σας.

Έτσι λοιπόν το «Μεζεδοπωλείο Παράγκα», τηρώντας την παράδοση, σας προσφέρει καθημερινά μεσημέρι - βράδυ:

►Ντόπιο αρνί σούβλας σπέσιαλ, από το Παλαμά Δομοκού

Λαχταριστό Νανάκι ψητό

►Χοιρινό κοντοσούβλι (ντόπιο)

Όλα έρχονται στο πιάτο σας με delivery από τη 1:00' το μεσημέρι μέχρι τις 11:00΄ το βράδυ με ένα τηλεφώνημα στα 2231181071 και 6974589221, καθώς και με take away από το αγαπημένο σας «Μεζεδοπωλείο Παράγκα», Παπασιοπούλου 18, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Γιατί το «Μεζεδοπωλείο Παράγκα» γνωρίζει από λαχταριστές, αυθεντικές, παραδοσιακές λιχουδιές!

«Μεζεδοπωλείο Παράγκα»
Παπασιοπούλου 18, Γαλανέικα Λαμίας
Τηλέφωνα παραγγελιών: 2231181071 και 6974589221
.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση