Λαμία: Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση στην πόλη για απολαυστικό πρωινό... και όχι μόνο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 08:04 Λαμία: Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση στην πόλη για απολαυστικό πρωινό... και όχι μόνο!

Νέα άφιξη στην πόλη… είναι το Dope snack café!

Το νέο εγχείρημα ενός ζευγαριού που ειδικεύεται στον καφέ και το πρωινό. Άνθρωποι με όραμα, μεράκι, γούστο και αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Με μια εμπειρία 20 χρόνων στην εστίαση, στήθηκε το Dope, το νέο μικρό γουστόζικο snack cafe’ που έχει το δικό του μοναδικό ύφος και δίνει χρώμα στον κεντρικό δρόμο της Άμπλιανης, ακριβώς απέναντι από το αστυνομικό μέγαρο στη Λαμία, στην οδό Αθηνών 197.

Ο χώρος ενδείκνυται για μια γρήγορη στάση όταν αναζητάς κάτι νόστιμο και διαφορετικό. Ένα στέκι για νόστιμα διαλείμματα!

Το Dope έχει στηθεί στα μέτρα και τις ανάγκες της πανδημικής εποχής, προσαρμοσμένο επίσης και για take away και delivery.

Σερβίρει ποιοτικό καφέ αλλά και νόστιμα συνοδευτικά, γλυκιές λιχουδιές και ποιοτικά σάντουιτς.

Ό,τι κι αν επιλέξεις, κοντά σου με ένα τηλεφώνημα στο 22310-27860 και στο what’s up 6982893476.

Οι λαχταριστές προτάσεις είναι αμέτρητες! Δοκιμάσαμε και σας τις παρουσιάζουμε: ζεστοί και κρύοι καφέδες, πρωτότυπες σοκολάτες και ροφήματα, χυμοί και snack, muffins, μπάρες, cookies και γλυκίσματα, σαλάτες που σερβίρονται στην καλύτερη εκδοχή τους.

Από τις βιτρίνες του θα ήταν αδιανόητο να λείπουν οι φρεσκοψημένες σφολιάτες, τα προϊόντα ζύμης και τα πεντανόστιμα ζεστά και κρύα sandwich για ένα πρωινό on the go.

Μέσα σε ψωμάκια όλων των τύπων κλείνονται τα πιο εκλεκτά υλικά, δίνοντας στο πρωινό σου μια γευστική υπεροχή!

Λαχταριστές σαλάτες για κάθε εποχή, ώρα και περίσταση που μπορούν να γίνουν και ιδανική λύση για το γραφείο, καθώς αποτελούν κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής.

Χωρίς υπερβολή είναι τόσες πολλές οι επιλογές σε χειροποίητα snack που θα τα χάσεις στη θέα τους…

Τα muffins αποτελούν ίσως το ιδανικότερο ταίρι του πρωινού καφέ. Red passion, choco bomb, nuts & cream ή στην κλασσική τους εκδοχή, ό,τι και να επιλέξεις θα εντυπωσιαστείς!

Χειροποίητες sugar free μπάρες δημητριακών. Είναι βέβαιο πως θα βρεις εκείνη που θα ταιριάξει περισσότερο στα γούστα σου.

Ασυγκίνητο επίσης δεν θα σε αφήσουν τα εκλεκτά γλυκίσματα, σουφλέ σοκολάτας, μηλόπιτα, cakes, cookies, που σου κλείνουν το μάτι με το που θα τα δεις…

Στο Dope snack café θα βρείτε ακόμα τσιγάρα και προϊόντα καπνού, φωτοαντίγραφα, αιτήσεις, fax, έκδοση και πληρωμή παραβόλων.

Με φιλοσοφία ότι το πρωινό είναι ένα γεύμα που δεν χρειάζεται να περιοριστεί ούτε στην ώρα, ούτε στα προϊόντα, το Dope λειτουργεί καθημερινά 6.00 πμ - 17.00 μμ, εκτός Κυριακής.

Dope snack café: instant προορισμός για ποιοτικό καφέ και λαχταριστές λιχουδιές!!!

Dope snack café
Αθηνών 197 - Άμπλιανη Λαμίας (απέναντι από το αστυνομικό μέγαρο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας & delivery: 22310-27860 και what’s up 6982893476
Facebook:
DOPE Snack Cafè
Instagram:
dope_snackcafe

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση