Λαμία: Εσύ ξέρεις με τι θα στείλεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 08:16 Λαμία: Εσύ ξέρεις με τι θα στείλεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα;

Η νέα εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center, ήρθε στη Λαμία για να μείνει!

Το νέο κατάστημα ταχυμεταφορών σε περιμένει στην οδό Αβέρωφ 4 για να σε εξυπηρετήσει, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς άβολες ουρές αναμονής…

Με την Courier Center στέλνεις σε όλη την Ελλάδα δέμα μέχρι 2 κιλά με χρέωση ΜΟΝΟ 8€.

Ήδη μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές και οι ανάγκες για την αποστολή του δέματος στον αγαπημένο μας συγγενή, στην καλύτερη μας φίλη, στο ανυπόμονο βαφτιστήρι είναι αυξημένες. Στην Courier Center παραδίδουν τα δώρα στους αγαπημένους μας εγκαίρως!

Επίλεξε Courier Center και τα Χριστούγεννα για να έχεις:

  • Αστραπιαία ταχύτητα
  • Αυθημερόν παραδόσεις
  • Next day guarantee
  • 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Η Courier Center υπόσχεται άμεσες και ασφαλείς παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.       

Με πάνω από 80 νέα καταστήματα Courier Center σε όλη την Ελλάδα, ένα είναι σίγουρα δίπλα σου και περιμένει να σε εξυπηρετήσει.

Η Courier Center είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Η Courier Center δραστηριοποιείται από το 1997 στην αγορά ταχυμεταφορών εγγράφων και δεμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πρώτη μας προτεραιότητα, εσείς. Με την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των ταχυμεταφορών, μπορούμε να σας υποσχεθούμε την υψηλή ποιότητα των παροχών μας.»

Επίσης αν έχεις το δικό σου eshop και αναζητάς έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις αποστολές σου, η Courier Center είναι εδώ για εσένα για να μη χάσεις καμία καλή αξιολόγηση από τους πελάτες σου!

Courier Center Λαμίας
Αβέρωφ 4, Λαμία
Τηλ. 2231181111

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση