Στυλίδα: Χαμός με το Γιώργο Τσαλίκη στο άναμμα του δέντρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 08:06 Στυλίδα: Χαμός με το Γιώργο Τσαλίκη στο άναμμα του δέντρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με την εορταστική συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη έγινε το άναμμα του  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία της Στυλίδας!

Η έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Στυλίδας έγινε μέσα σε ένα πραγματικά γιορτινό κλίμα με τον Γιώργο Τσαλίκη να ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Στυλίδας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου ευχαρίστησε τον Γιώργο Τσαλίκη για την υπέροχη βραδιά που χάρισε στους συντοπίτες του, που όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το χάρηκαν πάρα πολυ, μικροι και μεγάλοι.

Δείτε το βίντεο από το άναμμα του δέντρου και τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη στη Στυλίδα:

Δείτε και φωτορεπορτάζ από τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση