Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σεμινάριο Barista από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 12:50 Λαμία: Σεμινάριο Barista από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ για το 20ωρο εξειδικευμένο σεμινάριο Barista από το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος

Την Τρίτη 18/01/2022 ξεκινάει το σεμινάριο barista το οποίο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες θεωρητική κατάρτιση αλλά και πρακτική άσκηση πάνω στην τέχνη του καφέ.

Δηλώσεις συμμετοχών στο 22310 27500, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο σύνδεσμο https://thessalikoiek.gr/barista/. (ΛΙΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ)

Μια ευκαιρία για να εισέλθετε στον κόσμο της ποιότητας του καφέ, με μια περιεκτική επισκόπηση των διάφορων δραστηριοτήτων που συνδέονται με το προϊόν, την υπηρεσία και τη διαχείρισή του από θεωρητική και πρακτική σκοπιά. Μια γενική άποψη του ταξιδιού του κόκκου, από το φυτό στις χώρες καλλιέργειάς του μέχρι το μετασχηματισμό του στο φλιτζάνι.

Σε ποιους απευθύνεται: Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ και της καφετέριας, όσο και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους προκειμένου να μπορέσουν να εισέλθουν αποτελεσματικά στον κλάδο της εστίασης του καφέ.

Εκπαιδευτικοί στόχοι: Το σεμινάριο στοχεύει στο να αποκτήσετε τις κατάλληλες θεωρητικές βάσεις και πρακτική γνώση, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να γίνετε ένας επαγγελματίας Barista, έτοιμος για την αγορά εργασίας, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη ποιότητα καφέ και απόδοση.

Πιστοποίηση: Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 2) , η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αθηνών 18 & Χαιρώνειας 2, Λαμία

Έναρξη: Τρίτη 18/01/2022

Διάρκεια: 20 ώρες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος