Λαμία: Ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες για το «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 14:05 Λαμία: Ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές σε όλες τις ειδικότητες για το «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος»

Νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2022 με ειδικά προνομιακά δίδακτρα από το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος.

Εφαρμοσμένη επαγγελματική εκπαίδευση με κρατικό δίπλωμα και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ό,τι έχεις ονειρευτεί για το μέλλον σου, γίνεται πράξη εδώ... Στο «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος», Αθηνών 18, στη Λαμία - Ανακαλύψτε όλες τις ειδικότητες!

Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος…. Ανοίγει ορίζοντες.
Γίνετε μέλος μιας ομάδας που μεγαλώνει συνέχεια.

Ενταχθείτε σε ένα μεγάλο δίκτυο σπουδαστών και επαγγελματιών που υποστηρίζει τα μέλη του με συνεργασίες, μετεκπαιδεύσεις, διαγωνισμούς, ανταλλαγή εμπειριών, ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης.

Πληροφορίες - Εγγραφές
Διεύθυνση: Αθηνών 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500
Email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση