Λαμία: Επενδύστε σε γνώσεις και εμπειρία στο Robolab

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 07:35 Λαμία: Επενδύστε σε γνώσεις και εμπειρία στο Robolab

Νέα τμήματα ρομποτικής & πληροφορικής για παιδιά το Φεβρουάριο.

Στο κέντρο ρομποτικής και νέων τεχνολογιών Robolab, (συνεργάτης της ECDL, του Καγκουρό Ελλάς και ιδρυτικό μέλος του HEDRA- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ, STEM ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ), έχουμε ως όραμα να προετοιμάσουμε τις επόμενες γενιές ώστε να δημιουργήσουν έναν κόσμο τεχνολογικά προηγμένο, βιώσιμο και ανθρωποκεντρικό.

Συμβάλουμε καθοριστικά στην απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών και των εφήβων, δίνοντάς τους κατάλληλα εφόδια για το μέλλον τους σε έναν κόσμο υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας.

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι έχουν την δυνατότητα να κάνουν προεγγραφή για τα τμήματα που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία της προεγγραφής αναφέρεται σε συγκεκριμένο αριθμό μαθητών και διαρκεί 24 έως και 28 Ιανουαρίου.

Για πληροφορίες, επισκεφθείτε το σύνδεσμο: Τμήματα Φεβρουαρίου

 

Πλατεία Πάρκου 1
2ος όροφος
Τηλ.:2231021270 
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/robolab.edu

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση