Λαμία: Το Αρτοποιείο Χατζής γεμίζει το τραπέζι μας για την Καθαρά Δευτέρα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 11:44 Λαμία: Το Αρτοποιείο Χατζής γεμίζει το τραπέζι μας για την Καθαρά Δευτέρα!

Η Σαρακοστή ξεκινάει και εμείς σου έχουμε την ιδανική πρόταση για την καλύτερη λαγάνα της πόλης, αλλά και τον πιο λαχταριστό χαλβά.

Το Αρτοποιείο Χατζής δε χρειάζεται συστάσεις, αφού κάθε μέρα εδώ και χρόνια φροντίζει να μας προσφέρει ζεστό ψωμί με σεβασμό στην παράδοση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλοι ανυπομονούμε για την Καθαρά Δευτέρα, ώστε να φάμε την πατροπαράδοτη, αφράτη και μοσχομυριστή λαγάνα.

Ο φούρνος τους θα μας προσφέρει ολόφρεσκες λαγάνες όλη την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να ευχαριστηθείς τη λαγάνα του, που ζυμώνεται στο χέρι, σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά…

Οι επιλογές από λαγάνες πολλές και όλες λαχταριστέςΚλασσική με ή χωρίς σουσάμι, ολικής άλεσης αλλά και με ντομάτα και ελιά. Μικροί και μεγάλοι θα τις απολαύσουν!

Φυσικά στο γιορτινό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο χαλβάς!

Και ποιος δε θέλει να φάει ζεστή λαγάνα με χαλβά… Το Αρτοποιείο Χατζής έχει φροντίσει και για αυτό και μας προσφέρει νόστιμο χαλβά Μάτης σε όλες τις γεύσεις της αρεσκείας μας. Ένας χαλβάς τόσο απολαυστικός που κανείς δε μπορεί να του αντισταθεί!

Όταν φτάσει η ώρα της επιλογής, ξέρετε ποιον χαλβά θα επιλέξετε.

Παραδοσιακός Χαλβάς Μάτης για όλα τα γούστα…  Πάρτε μία μικρή γεύση, από χαλβά βανίλια, βανίλια κακάο, βανίλια κουβερτούρα, βανίλια αμύγδαλο αλλά και βανίλια στέβια, για απόλαυση χωρίς ενοχές!

Ο χαλβάς περιέχει ταχίνι σε αναλογία 50% και γι’ αυτό φέρει όλη τη θρεπτική αξία του ταχινιού. Είναι υγιεινό, φυσικό προϊόν, πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, που δίνει στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη.

Και για όσους νηστεύουν, το Αρτοποιείο Χατζής θα έχει κάθε μέρα ολόφρεσκα, νηστίσιμα σνακ όπως:

  • Χορτόπιτα
  • Πατατόπιτα
  • Donuts με ζάχαρη
  • Μπουγάτσα με σιμιγδάλι
  • Μηλόπιτα
  • Ελιόψωμο
  • Μοστοκούλουρα
  • Διάφορα βουτήματα σε πολλές γεύσεις

Το Αρτοποιείο Χατζής μας εύχεται Καλή Σαρακοστή!

Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το Αρτοποιείο Χατζής μέσω των εφαρμογών: efood, Youdelivery και Box.

Αρτοποιείο Χατζής
Θερμοπυλών 42, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2231047129 και 6981548713

Ωράριο Καταστήματος: 05:30 - 15:00

Βρείτε τους στο Facebook και στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση