Τις καλύτερες προσφορές σε φακούς επαφής και γυαλιά θα τις βρείτε στον «Παπαδημητρόπουλο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 07:45 Τις καλύτερες προσφορές σε φακούς επαφής και γυαλιά θα τις βρείτε στον «Παπαδημητρόπουλο»

Οι αγαπημένοι σας φακοί επαφής Bausch + Lomb Ultra, σε εκπληκτική προσφορά! Κάντε ακόμα τις αγορές σας με -10% στις νέες παραλαβές γυαλιών ηλίου, -40% σε επώνυμους σκελετούς οράσεως και -50% σε επώνυμα γυαλιά ηλίου!

Τους πιο εύχρηστους φακούς επαφής, τους Bausch + Lomb Ultra One day, θα τους βρείτε με τρομερή προσφορά, στον οπτικό οίκο «Παπαδημητρόπουλο»:

  • 1 κουτί με 30 φακούς -> 30€
  • 1 κουτί με 5 φακούς -> 5€

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ ακόμα να αγοράσεις το νέο ζευγάρι γυαλιών ηλίου σου;

Τα μάτια σας αξίζουν το καλύτερο... Γι' αυτό πρέπει να επιλέξετε ποιοτικά, αλλά και στυλάτα γυαλιά.

Όλα αυτά θα τα βρείτε στον οπτικό οίκο «Παπαδημητρόπουλο», Καποδιστρίου 4, στη Λαμία και μάλιστα σε φοβερές εκπτώσεις.

Κάντε τώρα τις αγορές με -10% έκπτωση στις νέες παραλαβές γυαλιών ηλίου, -40% έκπτωση σε επώνυμους σκελετούς οράσεως και -50% σε επώνυμα γυαλιά ηλίου και προστατεύστε τα μάτια σας.

Είναι γεγονός ότι το όνομα "Παπαδημητρόπουλος" είναι συνώνυμο με τα οπτικά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού από το 1932 φροντίζει την υγεία και την ομορφιά των ματιών μας.

Είναι ο οπτικός οίκος στην καρδιά της πόλης, στην οδό Καποδιστρίου 4, που όλα αυτά τα χρόνια σου έδινε την καλύτερη δυνατή λύση σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετώπιζες με τα μάτια και την όρασή σου.

Την σκυτάλη, της βαριάς αυτής κληρονομιάς από τον καταξιωμένο επιχειρηματία Μανώλη Παπαδημητρόπουλο, πήραν τα παιδιά του Ευθύμιος και Λουτσιάνα, που είναι οπτικοί - οπτομέτρες, με άριστη γνώση του αντικειμένου, συνεχίζοντας δυναμικά και ορθολογικά την παράδοση του Οπτικού Οίκου, που κυριαρχεί 90 χρόνια τώρα στην αγορά της πόλης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το κατάστημα "Παπαδημητρόπουλος" αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους μεγαλύτερους οπτικούς οίκους και φυσικά διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα και τα καινούρια σχέδια, που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σύγχρονα, κομψά, αλλά κυρίως με υπογραφή γνησιότητας, διαθέτει γυαλιά ηλίου και οράσεως από τους πιο γνωστούς οίκους, όπως: Ray Ban, Carrera, Armani, Cristian Dior, Gucci, Oakley, Guess, Etnia, Barcelona, Havaianas, Face a Face, Bvlgari, Tiffany, Fendi, Celine, Miu Miu, Chloe, Alexander McQueen, Vedi Vero, Moschino, Stella McCartney, MCM, Moncler, Trussardi, Prada.

Με απλά λόγια, ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια αγορά θα το βρείτε κάτω από μια στέγη, στον οπτικό οίκο "Παπαδημητρόπουλος"... και φυσικά στις καλύτερες τιμές.

Για 90 ολόκληρα χρόνια ο οπτικός οίκος "Παπαδημητρόπουλος" μπορεί και σας κοιτάζει στα μάτια, γιατί σας λέει την αλήθεια, φροντίζοντας την υγεία και την ομορφιά των ματιών σας.

Με την πολυετή πείρα, την εξειδίκευση και την υπευθυνότητά μας θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή των κατάλληλων γυαλιών ηλίου και οράσεως που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Τα μάτια σας αξίζουν το καλύτερο... Χαρίστε τους γυαλιά ηλίου που ακτινοβολούν ποιότητα!

Οπτικός οίκος «Παπαδημητρόπουλος»
Καποδιστρίου 4
Τηλ: 22310 22075, 22310 21376
Facebook: Papadimitropoulos Optika

Instagram: Papadimitropoulos_optics

Οπτικός οίκος «Παπαδημητρόπουλος»... Από το 1932 φροντίζει την υγεία και την ομορφιά των ματιών σας!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση