Λαμία: Φέτος το Πάσχα στέλνουμε δώρα στους αγαπημένους μας με την προσφορά του «Έχεις δέμα»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 08:04 Λαμία: Φέτος το Πάσχα στέλνουμε δώρα στους αγαπημένους μας με την προσφορά του «Έχεις δέμα»!

Εκμεταλλεύσου την προσφορά Απριλίου: Η εταιρεία ταχυμεταφορών «Έχεις δέμα», για όλο το μήνα Απρίλιο, με την αποστολή τριών δεμάτων, σας κάνει το τρίτο δέμα ΔΩΡΟ!

Προετοιμάζετε τα δώρα, τις λαμπάδες, αλλά και τα λαχταριστά Πασχαλινά εδέσματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αναρωτιέστε πώς θα φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα τους;

Το «Έχεις δέμα» σας δίνει τη λύση και σας εγγυάται: Άμεση μεταφορά - Ασφαλής παράδοση - Οικονομικά πακέτα.

Μάλιστα, για τις ερχόμενες γιορτινές ημέρες και κατανοώντας τις δυσκολίες των ημερών, για κάθε τρίτο δέμα που θα στείλετε μέσα στο μήνα Απρίλιο, το «Έχεις δέμα» σας το αποστέλλει ΔΩΡΕΑΝ.

Ό,τι και αν θέλετε να μεταφέρετε, σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, τα αναλαμβάνει όλα η εταιρεία ταχυμεταφορών «Έχεις δέμα».

Όλα σας τα πακέτα θα φτάσουν έγκαιρα...

Οι μεγάλες αποστάσεις «εκμηδενίζονται» και έτσι τα αγαπημένα σας πρόσωπα παραλαμβάνουν τα πασχαλινά τους δώρα με ταχύτητα και αξιοπιστία!

Θέλετε να στείλετε το παραδοσιακό ντόπιο αρνάκι ή τη φρεσκομαγειρεμένη σας μαγειρίτσα στα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους σας;

Κάθε μαμαδίστικο φαγητό μεταφέρεται και παραδίδεται αυθημερόν από το «Έχεις δέμα», με όχημα ψυγείο της εταιρείας, ενώ τηρούνται αυστηρά όλες οι συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής.

Αλλά και για κάθε είδους αποστολή, το «Έχεις δέμα» σας εξυπηρετεί ταχύτατα... Ενημερωθείτε για όλα τα φοιτητικά, οικογενειακά και οικονομικά πακέτα, ώστε να βρίσκεστε "δίπλα" σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάθε τους ανάγκη!

Κάντε τώρα τις αποστολές σας και επωφεληθείτε της προσφοράς για το μήνα Απρίλιο!

Όταν μας χωρίζουν οι μεγάλες αποστάσεις σκεφτείτε.. Ταχυμεταφορές «Έχεις δέμα»!

Ταχυμεταφορές «Έχεις δέμα»
Σμύρνης 9 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231093190, 6987415214 και 6987415216

www.exeisdema.gr

Facebook: Έχεις Δέμα
Instagram: exeisdema
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση