Η Gravity The Newtons στηρίζει τη Unicef στην Ελλάδα για τα παιδιά από την Ουκρανία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 11:47 Η Gravity The Newtons στηρίζει τη Unicef στην Ελλάδα για τα παιδιά από την Ουκρανία

Τώρα μπορείς κι εσύ να σπάσεις τη σιωπή σου. Δες πως μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά που φτάνουν στην Ελλάδα από την κόλαση της Ουκρανίας.

Στη Gravity The Newtons, δημιούργησαν μία ξεχωριστή δράση για να στηρίξουν το πολύτιμο έργο του γραφείο της Unicef στην Ελλάδα που υποδέχεται τα παιδιά που έρχονται από την Ουκρανία.

Η δράση αυτή στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει, να παρακινήσει, αλλά και να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί τον Ουκρανικό λαό.

Τη μέρα της 24ης Φεβρουαρίου, ξυπνήσαμε σε ένα κόσμο διαφορετικό, σε έναν κόσμο που νομίζαμε ότι αφήσαμε πίσω μας, σε περασμένους αιώνες. Είδαμε τη μάχη του Δαβίδ και Γολιάθ να παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας.

Είδαμε τον εφιάλτη των όπλων να έρχεται στη ζωή ξανά. Τρομάξαμε, σωπάσαμε συγκλονισμένοι, μιλήσαμε με ένα τρέμουλο στη φωνή και υποκλιθήκαμε, και ακόμα υποκλινόμαστε, μπροστά στο μεγαλείο ενός ολόκληρου λαού.

Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να πάρουμε θέση, με λόγια, με πράξεις και με τις αξίες μας για οδηγό.

Γιατί «στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας» -Martin Luther King.

Στην Gravity The Newtons, με αυτή τη φράση να ηχεί στη συνείδησή μας, πήραμε την απόφαση να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα, να χρησιμοποιήσουμε τη βαθιά γνώση μας στην επικοινωνία για να στηρίξουμε τους Ουκρανούς συμπολίτες μας που είδαν σε μια νύχτα, το παρόν τους να γίνεται μακρινό παρελθόν και το μέλλον τους αβέβαιο.

Η Gravity The Newtons σχεδιάζει και υλοποιεί την καμπάνια «Sometimes you wish there was no gravity» Η καμπάνια αυτή στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει, να παρακινήσει, αλλά και να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί τον Ουκρανικό λαό.

Η στιγμή που μένεις σιωπηλός μπροστά στην αδικία, μπροστά στη βιαιότητα, είναι η στιγμή εκείνη που γίνεσαι συνένοχος, που με τη σιωπή σου προσυπογράφεις τη φρίκη του πολέμου.

Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι θεατές.

Σπάσε τώρα τη σιωπή σου και δες πως μπορείς να προσφέρεις βοήθεια εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση