Λαμία: Οι πιο πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες είναι και φέτος στο «Κουκλόσπιτο»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 09:37 Λαμία: Οι πιο πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες είναι και φέτος στο «Κουκλόσπιτο»!

Η Άντα Παπαμιχαήλ έκανε πάλι τα... μαγικά της! Βρείτε στο «Κουκλόσπιτο», στην οδό Βενιζέλου 15 , λαμπάδες για κάθε ηλικία και όλα τα γούστα!

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι οι νονοί έχουν ξεκινήσει να αγοράζουν τις λαμπάδες και τα απαραίτητα δώρα για τα βαφτιστήρια τους.

Το «Κουκλόσπιτο», διαθέτει τις πιο πρωτότυπες και ξεχωριστές λαμπάδες, φτιαγμένες όλες στο χέρι.

Μπορείτε, μάλιστα, να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική λαμπάδα, κατά παραγγελία, αλλά και να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μάλιστα, όλες σας οι αγορές έρχονται και στο χώρο σας! Το «Κουκλόσπιτο» σας κάνει delivery τα δώρα σας από Σταυρό, μέχρι το χωριό της Αγ. Παρασκευής.

Με την εγγύηση της ποιότητας και τη φοβερή δημιουργικότητα της Άντας, που 9 χρόνια τώρα μας εκπλήσσει ευχάριστα, έχετε πλήθος επιλογών σε λαμπάδες, αλλά και δώρα.

Ζωγραφισμένες μοναδικά στο χέρι, πάνω σε πανέμορφα κεριά, με παιχνίδια και στολίδια για αγόρια και κορίτσια, άντρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών.

Επίσης, θα βρείτε όπως πάντα και τα πιο μοντέρνα και ξεχωριστά χειροποίητα κοσμήματα, που συνδυάζουν την χειροποίητη κουλτούρα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Και μην ξεχνάμε η νέα διεύθυνση είναι Βενιζέλου 15!

Το «Κουκλόσπιτο» σας εύχεται Καλό Πάσχα, με Υγεία!!!

«Κουκλόσπιτο» - Χειροποίητα κοσμήματα, υλικά χειροτεχνίας, δώρα
Βενιζέλου 15 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 28829
Facebook: Το Κουκλόσπιτο
Instagram: Το Κουκλόσπιτο
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση