Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» υποδέχεται τα ρολόγια Bulova

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 07:32 Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» υποδέχεται τα ρολόγια Bulova

Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδέχεται σε αποκλειστικότητα για τη Λαμία, την εταιρεία ρολογιών Bulova!

Ένα κοσμηματοπωλείο με ιστορία ενός αιώνα ενώνεται με μία μάρκα ρολογιών με ιστορία 150 χρόνων. Ήταν μόλις το 1857 όταν ο Joseph Bulova ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζί στη Νέα Υόρκη θα σηματοδοτούσε την αρχή μιας αέναης αναζήτησης: της τέχνης της υψηλής ωρολογοποιίας σ’ ένα δυναμικό και εξελισσόμενο περιβάλλον.

Ο Joseph Bulova έχτισε ένα brand βασισμένο στην τελειότητα, την αποδοτικότητα, την ακρίβεια και την ποιότητα. Αυτό όμως που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν η εφευρετικότητά του. Οι καινοτομίες της Bulova περιλάμβαναν τα πάντα, από την πρωτοποριακή τυποποιημένη παραγωγή ρολογιών έως την ανάπτυξη του πρώτου πλήρως ηλεκτρονικού ρολογιού με την πατενταρισμένη τεχνολογία "tuning fork”, καθιστώντας το εκείνη την εποχή το πιο ακριβές ρολόι στον κόσμο.

Αλλά οι ανακαλύψεις ξεπέρασαν τον κόσμο της ωρολογοποιίας. Η εταιρεία έκανε προόδους στον κόσμο των αθλημάτων με το Phototimer και μεταμόρφωσε τις μεταφορές μέσω συνεργασιών με την Lindbergh και σε 46 διαστημικές αποστολές της NASA. Κατά τη διάρκεια της πρώτης προσελήνωσης, τοποθετήθηκε ακόμη και ένα χρονόμετρο Bulova στο φεγγάρι.

Επαναλαμβάνοντας τη μακροχρόνια αφοσίωσή της στην ιστορία των πρώτων, η Bulova παρουσιάζει τη συλλογή Precisionist το 2010. Λεπτομερώς σχεδιασμένη και απείρως ακριβής (το ακριβέστερο ρολόι στον κόσμο), με δείκτη δευτερολέπτων συνεχόμενης κίνησης.

Πιο πρόσφατα, το 2016, η μάρκα κυριολεκτικά άλλαξε το πρόσωπο της ωρολογοποιίας με τη συλλογή Curv - τον πρώτο μηχανισμό καμπυλωτού χρονογράφου στον κόσμο.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να γνωρίσετε τα ρολόγια Bulova από κοντά.

Δείτε εδώ τους άμεσα διαθέσιμους κωδικούς.

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook:
Κροντηρά
Instagram:
Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr
Eshop: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση