Λαμία: Σημαντική Ημερίδα το Σάββατο για "Ορθοπαιδικά Καθημερινά Προβλήματα"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 11:00 Λαμία: Σημαντική Ημερίδα το Σάββατο για "Ορθοπαιδικά Καθημερινά Προβλήματα"

"ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" από το Α ως το Ω.

Εμπιστευτείτε την επιστήμη και τους ειδικούς για πρόληψη & αξιόπιστες λύσεις.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), Δρ. Αθανάσιος Μπαδέκας, τα μέλη του Δ.Σ και ο Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν. Λαμίας, Δρ. Κωνσταντίνος Καββαδίας, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στη Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού με θέμα ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο  ΣΑΜΑΡΑΣ.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΕΧΟΤ και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, το οποίο έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για πρόληψη σε θέματα υγείας υποστηρίζει σθεναρά την ενέργεια αυτή της ΕΕΧΟΤ.  

Επίσης ο Δήμος Λαμιέων στέκεται αρωγός και έχει θέσει την Ημερίδα υπό την Αιγίδα του. Η Ορθοπαιδική Κλινική Γ.Ν. Λαμίας παρέχει σημαντική συνεργασία στην Ημερίδα.

Είσοδος ελεύθερη 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση