Anna's Pet Grooming: Ένας νέος χώρος καλλωπισμού για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς σας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 07:34 Anna's Pet Grooming: Ένας νέος χώρος καλλωπισμού για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς σας!

Το Anna’s Pet Grooming, ο νέος χώρος καλλωπισμού κατοικίδιων, βρίσκεται στην καρδιά της Λαμίας, στην οδό Αθηνών 6.

Ένας φιλόξενος χώρος με φιλοζωικό χαρακτήρα, προσιτές τιμές και άνετο πάρκινγκ, με κύριο κριτήριο την αγάπη και το σεβασμό στους τετράποδους φίλους μας και τους ιδιοκτήτες τους.

Μπάνιο, κούρεμα stripping, αφαίρεση νεκρής τρίχας, καλλωπισμός είναι μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Εδώ το ζωάκι σας θα απολαύσει τις υπηρεσίες καλλωπισμού που του παρέχουμε, σε ένα χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθαρό, φυσικά αεριζόμενο που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός ολοκληρωμένου καλλωπισμού.

Επιπλέον, η πιστοποιημένη groomer - nutricionist Σκαρλάτου Άννα σας παρέχει συμβουλές περιποίησης και διατροφής για το κατοικίδιο σας.

Τώρα όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, θα έχουν το δικό τους χώρο ομορφιάς!

Οι τετράποδοι φίλοι μας είναι κάτι παραπάνω από κατοικίδια. Είναι μέλη της οικογένειάς μας και ως τέτοια τα αντιμετωπίζουμε. Στο «Anna’s Pet Grooming», το τετράποδο μέλος της οικογένειάς σας θα βρει το δικό του χώρο ομορφιάς!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 6979914925 και ελάτε να συζητήσουμε το πακέτο περιποίησης που ταιριάζει στο κατοικίδιο σας.

«Anna’s Pet Grooming»
Αθηνών 6, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979914925

Instagram: anna_pet_grooming
Facebook: Anna ‘s pet grooming

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση