Τώρα το «Καλιμέντο» σας κερνάει στο χώρο του όλες τις παραδοσιακές κρητικές γεύσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 07:20 Τώρα το «Καλιμέντο» σας κερνάει στο χώρο του όλες τις παραδοσιακές κρητικές γεύσεις!

Το «Καλιμέντο» φέρνει την Κρήτη ακόμα πιο κοντά μας!

Ρακή, ρακόμελο, κρητικοί μεζέδες, καλιτσούνια...

Όλα αυτά και πολλά ακόμα αγαπημένα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, μπορούμε να τα απολαύσουμε με την παρέα μας στον εξωτερικό χώρο του «Καλιμέντο», Λεωσθένους και Παλαιολόγου (γωνία) στη Λαμία.

Μια ιδιαίτερη γωνία στο κέντρο της πόλης, ιδανική για τα διαλείμματά μας μέσα στην ημέρα.

Η ιδιοκτήτρια Εύα Σωμαράκη, μας περιμένει στα τραπεζάκια της για να μας προσφέρει τη νέα της ρακή (παλαιωμένη σε δρύινο βαρέλι), ρακή με περγαμόντο, τσίπουρο μαλαγουζιά, κρητικό κρασί, καθώς και παγωμένες μπύρες, όλα με συνοδεία κρητικού, λαχταριστού μεζέ.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα φανταστικά ξεροτήγανα με μέλι, γραβιέρα σε διάφορες γεύσεις όπως, θυμάρι, ρίγανη, πάπρικα κ.ά., αλλά και το ιδιαίτερα νόστιμο αλλαντικό απάκι, που σε ταξιδεύει στη Μεγαλόνησο.

Αλλά και για το Πάσχα, το «Καλιμέντο» έχει ετοιμάσει τα πιο όμορφα αυγά!

Κάντε και εσείς την παραγγελία σας μέχρι τη Μ. Τετάρτη και προσφέρετε στους μικρούς σας φίλους το πασχαλινό αυγό με τον αγαπημένο τους ήρωα.

Για γνήσια παραδοσιακά προϊόντα, ελάτε στο «Καλιμέντο»...

Επισκεφθείτε μας στη συμβολή των οδών Λεωσθένους και Παλαιολόγου (γωνία) στη Λαμία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231 308246 & 698 556 4919

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook: Καλιμέντο -Κρητικά Προϊόντα- και το Instagram: kalimento_lamia, για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση