Με σταθερό τιμόνι και γρήγορο πετάλι, η Κωτσόβολος «φορτσάρει» για μία Καλύτερη Ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 08:10 Με σταθερό τιμόνι και γρήγορο πετάλι, η Κωτσόβολος «φορτσάρει» για μία Καλύτερη Ζωή!

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τη 1 Μαΐου 2022, η Κωτσόβολος θα βρεθεί στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας, αφού αναβιώνει ξανά ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας, του οποίου είναι Μεγάλος Χορηγός.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) εντάσσει ξανά την Ελλάδα στο καλεντάρι της με έναν άκρως αναβαθμισμένο αγώνα και συμμετοχή από 147 αστέρες του αθλήματος, 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες.

Αυτή η παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, έχει στόχο να αναδείξει το απαιτητικό άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και να προβάλει τις ομορφιές της χώρας μας.

5 ημέρες - 5 διαδρομές

10 διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα θα φιλοξενήσουν τις 5 διαδρομές (ΕΤΑΠ) της διοργάνωσης. Οι αγώνες φυσικά θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ εικόνες της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας, θα «ταξιδέψουν» σε ολό τον κόσμο.

Λίγα λόγια για τις διαδρομές

1ο ΕΤΑΠ, 27 Απριλίου Ηράκλειο - Χανιά
Ο γύρος ενός απαιτητικού ΕΤΑΠ ξεκινά με αφετηρία τα Χανιά και κινείται στα Λευκά Όρη, αναδεικνύοντας την ποικιλομορφία του κρητικού τοπίου.
Μάθε περισσότερα:
https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/1o-etap

2ο ΕΤΑΠ, 28 Απριλίου ΟΑΚΑ - Ιτέα
Αφετηρία του γύρου από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και τερματισμός στο υπέροχο και γραφικό λιμάνι της Ιτέας. Η συγκεκριμένη αναδεικνύει τη διατήρηση του αρχαίου πολιτισμού, αφού από ένα υπερσύγχρονο στάδιο, καταλήγουμε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό τοπίο.
Μάθε περισσότερα:
https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/2o-etap

3ο ΕΤΑΠ, 29 Απριλίου Δελφοί - Καρδίτσα
Ο «ομφαλός της γης» καλεί τους αναβάτες να αποδείξουν αν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τη δύναμη και την ταχύτητα του αθλήματος. Από τους Δελφούς και συγκεκριμένα το Χρισσό, έως το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, η τρίτη μέρα είναι μία ωδή στη φύση.
Μάθε περισσότερα:
https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/3o-etap

4ο ΕΤΑΠ, 30 Απριλίου Καρδίτσα - Λάρισα
Η τέταρτη μέρα βρίσκει τους αναβάτες να δοκιμάζονται σε μία δύσκολη διαδρομή 35 χιλιομέτρων. Η προσπάθειά τους ανταμείβεται μετά τον επίπεδο δρόμο της Λάρισας και τη μαγική εικόνα της Λίμνης Πλαστήρα να τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Μάθε περισσότερα: https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/4o-etap

5ο ΕΤΑΠ, 01 Μαΐου Καλαμπάκα - Ιωάννινα
Το κορυφαίο ΕΤΑΠ του 19ου ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος τελειώνει σε μία διαδρομή, με 2.627 μέτρα υψόμετρο και το πέρασμα από το υψηλότερο σημείο του γύρου!
Η ανακοίνωση του νικητή στον τερματισμό στα Ιωάννινα θα σημάνει και τη λήξη του αγώνα.

Μάθε περισσότερα: https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/5o-etap

Η παρουσία της Κωτσόβολος στο “ΔΕΗ Tour of Hellas”

Η Κωτσόβολος που φέτος βρίσκεται στο πλευρό των ποδηλατών ως Μεγάλος Χορηγός του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας» με ποικίλες δράσεις, θα απογειώσει τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία
τεχνολογίας, για ένα βιώσιμο μέλλον και μία Καλύτερη Ζωή, χωρίς διακρίσεις και εμπόδια!

Η Κωτσόβολος σε 5 πόλεις (Ηράκλειο, Αθήνα (ΟΑΚΑ), Λάρισα, Καρδίτσα και Ιωάννινα) θα είναι παρούσα με εντυπωσιακά δρώμενα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, όπου θα περιμένει το κοινό για την απόλυτη εμπειρία. Όλοι μαζί ποδηλατούμε για έναν καλό σκοπό και έναν καλύτερο κόσμο!

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον

Μια σειρά από τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια θα είναι διαθέσιμα στο περίπτερο της Κωτσόβολος για να τα δοκιμάσει το κοινό, προωθώντας με τον τρόπο αυτό, τη βιώσιμη μετακίνηση και την προστασία του περιβάλλοντος, πυλώνες που αποτελούν βασικό μέρος της στρατηγικής της, για τη χάραξη μίας πιο «πράσινης» πορείας της στο μέλλον, με στόχο μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο

Δράση «Ποδηλατώ και Εγώ»

Η Κωτσόβολος θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της, τη δράση για ΑμεΑ «Ποδηλατώ και Εγώ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρχουν εθελοντές και αθλητές των τοπικών σωματείων ΑμεΑ, όπου θα ενημερώνουν και θα δείχνουν σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς κάνουμε ποδήλατο στα είδη ποδηλάτου για ΑμεΑ και θα καλούν τον κόσμο να ζήσει την εμπειρία, ανεβαίνοντας σε αυτά. Ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Αθλητής ποδηλασίας, Νίκος Παπαγγελής, θα τιμήσει με την παρουσία του τη δράση στο περίπτερο, για να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή όλων στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Ταυτόχρονα, θα υλοποιούνται παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης «Ποδηλατώ και Εγώ», μία εκ των οποίων θα είναι και η επίδειξη της ΑμεΑ ποδηλασίας από τους αθλητές.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Η δράση της Κωτσόβολος δεν σταματάει εδώ όμως, αλλά παράλληλα θα συνδεθεί και με την«πράσινη» πρωτοβουλία «Ποδηλατούμε για καλό σκοπό», που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all.

Έτσι, για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν οι επισκέπτες,η Κωτσόβολος θα φυτεύει δύο δέντρα για να «πρασινίσει» πάλι η Βόρεια Εύβοια.

Κάθε μέρα, κάθε άνθρωπος κάνει τη δική του διαδρομή.

Μία διαδρομή που έχει επιλέξει και που θα τον οδηγήσει σε μία Καλύτερη Ζωή, όπως την έχει ονειρευτεί.

Η Κωτσόβολος φροντίζει να μας ενδυναμώνει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να διανύσουμε τη δική μας διαδρομή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το ίδιο κάνει και για τον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, ως μεγάλος χορηγός, στηρίζοντας τους αθλητές στην προσπάθειά τους για το μεγάλο έπαθλο.

Πώς το κάνει αυτό;

Μέσα από τη μεγάλη αλυσίδα 91 καταστημάτων της, που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα, τα 52 σημεία για άμεση επισκευή, τα 4.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και όχι μόνο.

Κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, στα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα, για να λαμβάνουν όλοι οι πελάτες άμεσα την παραγγελία τους. Μάλιστα, ο στόλος της ανανεώνεται συνεχώς, ώστε μέχρι το 2030 να έχει 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα και να μειώσει το αποτύπωμά της.

Η Κωτσόβολος κρατά σταθερά το τιμόνι, για να ξέρουμε ότι εδώ, θα βρούμε πάντα τη λύση που χρειαζόμαστε σε κάθε μας ανάγκη.

Γιατί σκοπός της Κωτσόβολος, είναι να προσφέρει μία Καλύτερη Ζωή με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Και για όποιον θέλει να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=lamiareport&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas, είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=lamiareport&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση