Το νέο πολυκατάστημα στη Λαμία έχει τα πάντα για το καλοκαίρι και...συμφέρει !!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 08:21 Το νέο πολυκατάστημα στη Λαμία έχει τα πάντα για το καλοκαίρι και...συμφέρει !!!

Επισκεφθείτε το νέο πολυκατάστημα «Well» στη Λαμία και βρείτε ρούχα για όλη την οικογένεια, καθώς και εξοπλισμό κήπου, σπιτιού, ανεμιστήρες για κάθε σας χώρο και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα, με άνετο πάρκινγκ!

Το νέο πολυκατάστημα της πόλης «Well» σας περιμένει στη Λ. Καλυβίων 196 (δίπλα από το πρατήριο Shell), με αμέτρητες επιλογές για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, το σπίτι, το αυτοκίνητο, το κατοικίδιο... Και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!!

Η ευρέως γνωστή αλυσίδα καταστημάτων «Well», κάνει την εμφάνισή της και στην πόλης μας και σας περιμένει από τις 9:00 το πρωί, μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

Διαθέτει, επίσης, καταστήματα σε Χαλκίδα, Βέροια, Γιάννενα, Κέρκυρα και πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα, με πληθώρα προϊόντων, για κάθε σας ανάγκη.

Το πολυκατάστημα «Well» στη Λαμία, βρίσκεται σε έναν όμορφο χώρο 3.000 τετραγωνικών, με άνετο πάρκινγκ.

Εκεί θα βρείτε ρούχα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, οικιακά και ηλεκτρονικά σκεύη, παντός τύπου εργαλεία, είδη σπιτιού, είδη μπάνιου, εργαλεία κήπου και πολλά άλλα.

Και μάλιστα, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές!

Στο πολυκατάστημα «Well» όλα τα προϊόντα έχουν πολύ καλή ποιότητα, διαθέτουν εγγύηση αγοράς, ενώ τα περισσότερα είναι ελληνικής κατασκευής.

Μία επίσκεψη θα σας πείσει...

Θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε οικιακές συσκευές, gadgets, αξεσουάρ, βρύσες... Και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!!

Και ενώ το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, σίγουρα όλοι ψάχνουν τρόπους να δροσιστούν...

Το «Well» διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ανεμιστήρες, για κάθε σας χώρο.

Με εγγύηση ποιότητας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφθείτε το «Well» και επιλέξτε ανάμεσα σε διακοσμητικά σπιτιού, εργαλεία, είδη γραφείου, βαλίτσες, ρούχα για κάθε περίσταση, ηλικία και στυλ!

Κάντε τώρα τις αγορές σας στο νέο, οικονομικό πολυκατάστημα της πόλης.

Από το «Well» όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Πολυκατάστημα «Well»
Λ. Καλυβίων 196 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6933223492 και 6930920821

Facebook: Well Lamia
Instagram: Well Lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση