Little Woman’s Club: Πάντα στην κορυφή! Ελάτε την Κυριακή να γνωρίσετε τη δουλειά μας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 09:00 Little Woman’s Club: Πάντα στην κορυφή! Ελάτε την Κυριακή να γνωρίσετε τη δουλειά μας!

Στις 7:30'  το απόγευμα της Κυριακής (19/6) η ετήσια παράσταση - εκδήλωση του Little Woman’s Club στο Χαλκιοπούλειο, με ελεύθερη είσοδο.

Μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω Covid, από την Ετήσια Παράσταση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ & ΣΤΥΛΙΔΑΣ LITTLE WOMAN`S CLUB σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία να ζήσουμε μια όμορφη λαμπερή βραδιά που θα μας προσφέρουν οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το άθλημα (Ολυμπιακό) του CHEERLEADING, αφού θα παρακολουθήσετε τις χορογραφίες, που εκπροσωπούν τον Σύλλογο αλλά και την Λαμία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading στην Αθήνα στις 24/06/2022.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Η Ακαδημία Little Woman’s Club προκρίθηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο 6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 24-26 Ιουνίου 2022, με 6 συμμετοχές:

- 4 ΟΜΑΔΕΣ στις κατηγορίες CHEER JAZZ & GHEER POM
- 1 ΖΕΥΓΑΡΙ στην κατηγορία CHEER POM και
Συμμετοχή στην ΕUROPEAN CHEER LEAGUE :
-1 ΟΜΑΔΑ στην κατηγορία HIP HOP

Στην ετήσια παράσταση της Κυριακής οι αθλήτριες του "Little Womans Club" και το τμήμα Μαζορετών, υπόσχονται να μεταδώσουν στους θεατές κέφι, χαρά και συγκίνηση μέσα από πρωτότυπες χορογραφίες ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ CHEERLEADING - JAZZ - HIP HOP.

Η προπονητική ομάδα περιμένει με χαρά γονείς και φίλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και υποσχόμαστε μαι όμορφη βραδιά.

Επιμέλεια Χορογραφιών: κα Νασιοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση