Λαμία: Γνωρίστε το νέο Skoda Fabia και μπείτε σε ρυθμούς ράλλυ στη Skoda Karellis!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 09:15 Λαμία: Γνωρίστε το νέο Skoda Fabia και μπείτε σε ρυθμούς ράλλυ στη Skoda Karellis!

H SKODA KARELLIS διοργανώνει test drive event του νέου Skoda Fabia στις εγκαταστάσεις της!

Ελάτε σήμερα Σάββατο 18/06 από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα για να οδηγήσετε το νέο Skoda Fabia, την νέα γενιά του best-seller της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Συγχρόνως θα δείτε από κοντά την προετοιμασία του αγωνιστικού Skoda Fabia R5 που θα συμμετάσχει με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα στο Skoda Karellis 39o Ράλλυ Φθιώτιδος!

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής SKODA για την Φθιώτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και να οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της SKODA.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση