Λαμία: Μεγάλος διαγωνισμός Υποτροφιών από το «Bruno» και το ΙΕΚ Όμηρος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 18:27 Λαμία: Μεγάλος διαγωνισμός Υποτροφιών από το «Bruno» και το ΙΕΚ Όμηρος

Με κάθε ρόφημα από το αγαπημένο σας «Bruno», έρχεστε ένα βήμα πιο κοντά στο επάγγελμα των ονείρων σας μέσω του ΙΕΚ Όμηρος!

Η διαδικασία είναι απλή και όλοι βγαίνουν νικητές!

Απολαμβάνοντας απλώς το ρόφημά σας από το «Bruno», μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση και διεκδικείτε υποτροφίες από το ΙΕΚ Όμηρος.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Από την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 έως την  Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 (έως εξαντλήσεως των λαχνών του καταστήματος) θα διεξαχθεί από κοινού διαγωνισμό με το ΙΕΚ Όμηρος.

Μηχανισμός του Διαγωνισμού:

  • Με κάθε αγορά οποιουδήποτε τύπου ροφήματος καφέ, ανεξαρτήτως ποσότητας, χωρητικότητας και μεγέθους ποτηριού, ο πελάτης παραλαμβάνει από το ταμείο του καταστήματος, έντυπο χάρτινο απόκομμα (κουπόνι), ώστε να λάβει μέρος στο Διαγωνισμό.
  • Στο έντυπο χάρτινο απόκομμα θα υπάρχει QR Code, όπου ο πελάτης θα το "σκανάρει" με το κινητό του τηλέφωνο και θα μεταφέρεται αυτόματα σε landing page του επίσημου site του Ι.ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ώστε να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (Ονοματεπώνυμο, Ηλικία, Τηλέφωνο, Email & Περιοχή) για να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό.

*Δεν υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές. Όσα περισσότερα ροφήματα αγοράζει ο καταναλωτής, τόσο αυξάνει τις πιθανότητες να αναδειχθεί εκείνος Νικητής.
 
Τα Έπαθλα του Διαγωνισμού:

  • Μία (1) πλήρης Υποτροφία σπουδών (Διετής Φοίτηση).
  • Τρεις (3) ετήσιες Υποτροφίες (Έκπτωση 50%).
  • Έκπτωση της τάξεως του 25% σε όλους τους συμμετέχοντες του Διαγωνισμού, ανεξαρτήτως ειδικότητας και περιόδου που πραγματοποιούνται οι εγγραφές.

Το κατάστημα «Bruno» Λαμίας και το ΙΕΚ Όμηρος φροντίζουν για το μέλλον σας...

«Bruno coffee stores»
Αθηνών 115 και Ταϋγέτου γωνία - Νέα Άμπλιανη (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής)
Τηλέφωνο
επικοινωνίας: 2231052543
Facebook:
BRUNO ΛΑΜΙΑ
Instagram: bruno_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση