Λαμία: Όσα δεν σας έχουν πει για το Μηχανογραφικό - Που θα πάνε φέτος οι βάσεις ;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 12:50 Λαμία: Όσα δεν σας έχουν πει για το Μηχανογραφικό - Που θα πάνε φέτος οι βάσεις ;

Ανοιχτή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σήμερα στις 7:00΄ το απόγευμα  - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την συμπλήρωση του φετινού Μηχανογραφικού - Η ημερίδα είναι ανοιχτή για όλους και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Τα Φροντιστήρια ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ  στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων διοργανώνουν ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους μαθητές – γονείς με τίτλο:

«ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΒΑΣΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ»

 σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης (www.labora.gr).

Ομιλητής ο Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας, συγγραφέας και ιδρυτής της LABORA.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για τα τμήματα του μηχανογραφικού και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο. Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

·       οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (ελάχιστη βάση εισαγωγής, συντελεστές βαρύτητας, υπολογισμός μορίων με παραδείγματα κ.ά.)

·       επαγγέλματα του μέλλοντος με τα νέα δεδομένα της πανδημίας

·       επαγγελματικές προοπτικές τμημάτων στο σύνολο τους μέσω μιας έξυπνης παρουσίασης και διαχωρισμού των τμημάτων σε ομάδες

·       διαφορές και ομοιότητες μεταξύ των τμημάτων, πορεία των βάσεων και νέα δεδομένα

·       τι ισχύει για  μετεγγραφές, ειδικές κατηγορίες κ.λπ.

·       ορθή μεθοδολογία συμπλήρωσης μηχανογραφικού

·       που θα κυμανθούν οι βάσεις. Τί αναμένεται στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές. Ποιά είναι η τάση στις περιζήτητες σχολές.

·       μηχανογραφικό Κύπρου και Δημόσιων ΙΕΚ

·       ερωτήσεις κοινού και επίλυση αποριών

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/7/2022, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22310 28021 & 6973774881.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση