Λαμία: Η Pharmazac συστήνεται σε γιατρούς και φαρμακοποιούς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 08:25 Λαμία: Η Pharmazac συστήνεται σε γιατρούς και φαρμακοποιούς της Φθιώτιδας

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο BUExecutive Director του εργοστασίου κος Ιωάννης Βουγιουκλάκης και ο Sales Director φαρμάκων της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κος Χρήστος Πούρικας υποδέχθηκαν και ξενάγησαν εικοσιπέντε ιατρούς και φαρμακοποιούς του νομού Φθιώτιδας στο νέο εργοστάσιο ραδιοφαρμάκων της εταιρείας Pharmazac στη ΒΙΠΕ Λαμίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των επιστημόνων υγείας για την νέα ιατρική τεχνολογία με την οποία οι ιατροί θα έχουν ακόμη μια επιπλέον σύγχρονη διαγνωστική τεχνική για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών τους.

Η Pharmazac θα παράγει σκευάσματα για τις εξετάσεις ΡΕΤ, την πιο σύγχρονη απεικονιστική διαγνωστική μέθοδο της Πυρηνικής Ιατρικής, με εφαρμογές στην Ογκολογία, την Παθολογία, την Καρδιολογία και τη Νευρολογία.

Η Pharmazac μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, δραστηριοποιείται  στην ελληνική αγορά από το 1986.

Πρόκειται για μια εταιρεία με σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης που στελεχώνεται από ανθρώπους γεμάτους ιδέες, μεγάλο ενθουσιασμό, ενέργεια, πάθος για τη δουλεία τους και προσανατολισμό στο όραμα της Pharmazac.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση