Direct Computer Support: Κοντά σε κάθε ηλεκτρονική σας ανάγκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 08:42 Direct Computer Support: Κοντά σε κάθε ηλεκτρονική σας ανάγκη

Από επαγγελματικές λύσεις μηχανογράφησης μέχρι την απόκτηση του προσωπικού σας υπολογιστή και των περιφερειακών συσκευών σας ή την απόκτηση πιστοποίησης στην Πληροφορική…

Έχετε επιχείρηση και χρειάζεστε μηχανογράφηση; Χρειάζεστε να συνδεθείτε με τα MyDATA;

Χάλασε ο υπολογιστής σας ή έχει ανάγκη αναβάθμισης; Μήπως χρειάζεστε καινούριο;

Θέλετε ηλεκτρονική υποστήριξη, αλλά φοβάστε μήπως σας στοιχίσει όσο ολόκληρη η επιχείρησή σας;

Θέλετε να μάθετε Πληροφορική με πιστοποίηση;

Η λύση είναι Direct Computer Support (DCS)!

Είμαστε μια ευέλικτη ομάδα έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων στελεχών με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, σε συνδυασμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε. Είμαστε δίπλα σας για να προσφέρουμε λύση σε κάθε απαίτηση σας στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.

Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε...

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 1997, όταν και ιδρύθηκε αρχικά με την επωνυμία Direct Computer Support (DCS) και στο τμήμα της εκπαίδευσης με την επωνυμία Computer Kids.

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της πληροφορικής ωριμάζει, εξελίσσεται και κατά τη διάρκεια του έτους 2008, υπό τη Γενική Διεύθυνση ενός από τους αρχικούς ιδρυτές της, του Αντώνη Ρήγα, εντάσσεται στην αλυσίδα των κέντρων πληροφορικής Expert in.

Η DCS παρέχει:

  • Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων
  • Κατασκευή Ιστοσελίδων - e-Shop
  • Εκπαίδευση - Πιστοποίηση παιδιών και ενηλίκων στην πληροφορική
  • Εμπορία και επισκευή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Αναλώσιμα Υπολογιστών - Περιφερειακών Συσκευών

Η Direct Computer Support (DCS), μέσω της μακροχρόνιας παρουσίας της στον συγκεκριμένο κλάδο της Ελληνικής αγοράς και πιο συγκεκριμένα στην αγορά της Λαμίας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής τόσο από επιχειρηματική όσο και από τεχνολογική άποψη και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της συγκεκριμένες υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τα άρτια καταρτισμένα και ανώτατης εκπαίδευσης στελέχη της DCS, είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ηλεκτρονική σας ανάγκη, καθώς και να σας εξυπηρετήσουν σε φιλικό κλίμα, με κύριο μέλημα την κάλυψη των αναγκών σας και πάνω από όλα σε προσιτή τιμή.

Θα μας βρείτε στην οδό Ροζάκη Αγγελή 21 στη Λαμία ή τηλεφωνήστε μας στο 22310 51405, για να βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας και να σας παρουσιάσουμε τις εφαρμογές μας.

Τώρα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη, εκδώστε ηλεκτρονικά εύκολα και γρήγορα τις αποδείξεις και τα τιμολόγια σας και αποστείλτε τα στα MyData.

Ρωτήστε μας, έχουμε σίγουρα την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση στην ανάγκη σας και πάντα με φιλική εξυπηρέτηση, το σήμα κατατεθέν της DCS!

Direct Computer Support (DCS)
Ροζάκη Αγγελή 21 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6979792469 και 22310 51405
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.dcspro.gr
Facebook: DCS - Direct Computer Support - Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση