Λαμία: Οι αριστούχοι της Φθιώτιδας βραβεύτηκαν από την PharmaZac Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 08:31 Λαμία: Οι αριστούχοι της Φθιώτιδας βραβεύτηκαν από την PharmaZac Α.Ε.

Σε μια σεμνή τελετή την Τετάρτη (19/7), στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου ραδιοφαρμάκων της PharmaΖac στη ΒΙΠΕ Λαμίας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας βραβεύτηκαν δύο αριστούχοι από τη Λαμία, η Εύη Χαρίλα του 4ου ΓΕΛ, πρώτη των πρώτων πανελλαδικά και Σπύρος Σταύρου του 2ου ΓΕΛ, που έγραψε τρία 20άρια.

Τη βράβευση στους δύο αριστούχους έκανε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ τιμητικές πλακέτες έλαβαν και οι εκπρόσωποι των δύο Λυκείων από τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον BU Executive Director του εργοστασίου κ. Ιωάννη Βουγιουκλάκη.

Η εταιρεία PharmaZac, εκτός από τους επαίνους, δώρισε στους δυο φοιτητές πλεόν, από ένα πλήρες σετ Υ/Η, που θα τους εξυπηρετήσει στις φοιτητικές τους υποχρεώσεις, ως ελάχιστη αναγνώριση στην προσπάθεια που έκαναν για να πιάσουν τους υψηλούς τους στόχους!

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκτός του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κοτρωνιάς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, το μέλος και υπεύθυνος τύπου της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Μάνος Γέμελος, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Σπυρίδων Σκλάβος, ο διευθυντής Marketing της PharmaZac Νίκανδρος Μηλιόπουλος και φυσικά οι γονείς των μαθητών.

Δείτε βίντεο από τη βράβευση:

Η εταιρεία:

Η Pharmazac είναι μια πλήρως καθετοποιημένη φαρμακευτική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων και ραδιοφαρμάκων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Πρόκειται για μια εταιρεία με σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης που στελεχώνεται από νέους ανθρώπους γεμάτους ιδέες, μεγάλο ενθουσιασμό, ενέργεια, πάθος για τη δουλεία τους και προσανατολισμό στο όραμα της Pharmazac.

Με πρόσφατες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 22εκ. ευρώ η Pharmazac έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, διακινεί στην Ελλάδα πάνω από 80 φαρμακευτικά σκευάσματα και εξάγει τα προϊόντα που αναπτύσσει στα R&D εργαστήριά της, σε πάνω από 55 χώρες ανά τον κόσμο. Από την ίδρυσή της Pharmazac το 1986, η βασική φιλοσοφία της παραμένει εστιασμένη και στοχευμένη στην ποιότητα και καινοτομία, παράλληλα δε στην ανάπτυξη λύσεων υγείας που να στηρίζουν τον ασθενή και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση