Η Protergia σας περιμένει στο νέο της κατάστημα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 18:45 Η Protergia σας περιμένει στο νέο της κατάστημα στη Λαμία

Η Protergia με στόχο τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της και ο νέος της σταθμός είναι η Λαμία!

Το νέο κατάστημα Protergia βρίσκεται επί της οδού Αβέρωφ και σας περιμένει προκειμένου να ενημερωθείτε για τα οικονομικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Protergia - ProtergiaCharge, ProtergiaSunSave-, να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου -χωρίς προμήθεια- και να απολαύσετε την προσωποποιημένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, από το φιλικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος.

Θα μας βρείτε Αβέρωφ 4, στη Λαμία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231602360, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 08:30 - 14:30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 08:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30

Λίγα λόγια για την Protergia:

Η Protergia, είναι ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, σε περισσότερες από 330.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση