Μεγάλη διάκριση για την επιχείρηση "Τεμπέλης ΑΕ" στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 20:57 Μεγάλη διάκριση για την επιχείρηση "Τεμπέλης ΑΕ" στο Γοργοπόταμο

Το «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022» απονεμήθηκε στην επιχείρηση ΣΠ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την GTBB (Greek Taste Beyond Borders) στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών την Τρίτη 12/7/2022.

Η επιχείρηση ΣΠ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΕ ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό της επιχείρησης .

Δείτε βίντεο από την απονομή του βραβείου:

 

 

Στην εκδήλωση αυτή βραβεύθηκαν επίσης εστιατόρια που είναι βραβευμένα με αστέρια Michelin και σπουδαίοι chefs όπως οι Έκτορας Μποτρίνι, Λευτέρης Λαζάρου, Λευτέρης Σουλτάτος, Μιχάλης Ντουνέτας και πολλοί άλλοι.

Τεράστια η επιτυχία για την Ελλάδα το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας 2022 του Greek Taste Beyond Borders GTBB στο πλαίσιο του Ambassadors of the Taste for the Global Gastronomy "4th Annual Global Leader of Gastronomy Summit".

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συγκέντρωσε διεθνείς προσωπικότητες της παγκόσμιας γαστρονομίας σε μια μοναδική εκδήλωση του παγκόσμιου οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων. Το γνωστό ως Global Taste Conference ολοκληρώθηκε σε δύο ημέρες...
Ο κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και του Greek Taste Beyond Borders® GTBB με την επιστημονική ομάδα του GTBB...

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.greektastebeyondborders.com/4o-pagosmio-synedrio-ellinikis-gastronomias/

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση