Kids’ College: Η ΝΕΑ Εκπαιδευτική Δράση του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 08:32 Kids’ College: Η ΝΕΑ Εκπαιδευτική Δράση του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο!

Εσύ γνωρίζεις ότι τώρα υπάρχει ένας ΝΕΟΣ χώρος όπου έμπειροι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν την καθημερινή προετοιμασία του παιδιού σου για όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας.

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, έπειτα από 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών μέσα από σύγχρονα, καινοτόμα κι εναλλακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και του μαχόμενου μαθητή γι’ αυτό δημιούργησε μια ακόμη Εκπαιδευτική Δράση, το “Kids’ College”. 

Το Kids’ College έρχεται να προσφέρει έναν χώρο μελέτης, για παιδιά Δημοτικού Σχολείου. Σε ένα ευχάριστο, ήσυχο και υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον, εκπαιδευτικοί με εμπειρία στην Εκπαίδευση και αγάπη για το παιδί θα μπορούν να το βοηθήσουν να μελετήσει τα μαθήματά του για την επόμενη μέρα, να του μάθουν πώς να μαθαίνει, πώς να οργανώνει το χρόνο του και πώς να ξεπερνάει τις δυσκολίες που συναντά.

Το Kids’ College έρχεται να ανατρέψει την σχολική καθημερινότητα των μαθητών του Δημοτικού, αφήνοντάς τους χώρο για επαφή με τους φίλους τους, ενασχόληση με τα αγαπημένα τους hobbies και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές!

Το Kids’ College απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες Δημοτικού της πόλης μας!

Για επιπλέον πληροφορίες και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Σχολικού Συγκροτήματος κ. Βιβή Σεβαστού.

Τηλέφωνα: 22310 38261 & 697 901 3890

Web page: oneiroplasteio.gr

Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη,  Λαμία

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση