Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 08:24 Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές για τη νέα περίοδο, στην καλύτερη Ακαδημία Ποδοσφαίρου της πόλης, ξεκίνησαν - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το που θα εμπιστευθείτε το παιδί σας.

Όταν η τεχνογνωσία συναντάει την ποιότητα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, η απάντηση είναι: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος!

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος μπορείς να βρεις ότι ακριβώς φαντάζεσαι και ακόμη περισσότερα…

Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης και τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής, κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής και κυρίως ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό team της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση. Οι εξειδικευμένοι προπονητές με επικεφαλής τον Θανάση Σερπάνο (κάτοχος διπλώματος Uefa A / Performance Analysis) ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η "Ακαδημία Σερπάνος" στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Δυναμικά και με την Ευλογία του Συμέων ξεκίνησε η συνεργασία της Ακαδημίας Σερπάνος με τον Ολυμπιακό

Όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο Ολυμπιακός η "Ακαδημία Σερπάνος" στη Λαμία είναι και πάλι στην οικογένεια του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού.

Ο Θανάσης Σερπάνος, (κάτοχος διπλώματος Uefa A / Performance Analysis)

Ιδανικές συνθήκες άθλησης σε ασφαλές περιβάλλον!

Τα γήπεδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες άθλησης για τα παιδιά. Επιπλέον όλοι οι χώροι στους οποίους κινούνται τα παιδιά (γήπεδα, αποδυτήρια, ιατρείο με μόνιμη παρουσία γιατρού) πληρούν όλες τις προδιαγραφές, όπως αυτές καθορίζονται από την UEFA/ΕΠΟ, ώστε τα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια σε ένα ιδανικό περιβάλλον και χωρίς καμία ανησυχία για τον γονιό. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλο το προσωπικό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι πιστοποιημένο στις πρώτες βοήθειες! Συν τις άλλοις στην “Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος” υπάρχει Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής, ο πρώτος καταγεγραμμένος στη Φθιώτιδα.

Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι προπονητές!

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι πιστοποιημένοι και ειδικά καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους – την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση ανήλικων αθλητών. Έτσι είναι σε θέση να μεταδώσουν στα παιδιά τη φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος που θέλει κάθε παιδί (αγόρι ή κορίτσι) να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και να καταλήγει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος πραγματοποιούνται και εγγραφές κοριτσιών

Πανελλήνια πρωτιά

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος πρωτοτύπησε ανεβάζοντας το επίπεδο των Ακαδημιών όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας πολύ ψηλά! Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι η πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα όπου εγκατέστησε διαδραστικό πίνακα «Smart Learn» και κάμερες, για την ανάλυση σε πραγματικό χρόνο του παιχνιδιού και της προόδου των ποδοσφαιριστών – μαθητών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότερες επαγγελματικές ομάδες της χώρας δεν έχουν τον συγκεκριμένο πίνακα στο πλαίσιο της βιντεοανάλυσης. O Θανάσης Σερπάνος είναι ένας από τους ελάχιστους -μετρημένοι στα δάκτυλα – πιστοποιημένους βιντεοαναλυτές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα εμφυσώντας με την άρτια και πιστοποιημένη ποδοσφαιρική του γνώση τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους αθλητές της Ακαδημίας.

Όσον αφορά τον διαδραστικό πίνακα «Smart Learn», ο προπονητής μπορεί να επεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση της τεχνικής και των όσων μεταδίδει στους ποδοσφαιριστές – μαθητές, ενώ οι τελευταίοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με όλες τους τις αισθήσεις στη μάθηση για πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Με τη χρήση διαδραστικού πίνακα έχουμε την απόλυτη εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών.

Κοινωνικό Πρόσωπο

Η Ακαδημία «Σερπάνος» στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος προκειμένου να δώσει στα μικρά και μεγάλα μέλη της και στις οικογένειές τους μάθημα εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Γιατί η ζωή είναι ένα δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην “Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ποδοσφαίρου Σερπάνος” καλέστε στα τηλέφωνα 22310-44888, 697-4162067 ή επισκφθείτε μας στις εγκαταστάεις μας στο 1ο χλμ Λαμίας – Φραντζή.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Πρώτο χλμ Λαμίας-Φραντζή
Επικεφαλής Σχολής: Αθανάσιος Σερπάνος
Τηλ: 22310-44888
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Serpanos F.C.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση