Δεν… «έπεφτε καρφίτσα» στη μεγάλη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:24 Δεν… «έπεφτε καρφίτσα» στη μεγάλη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας

Ο κόσμος ξεχύθηκε στο ιστορικό κέντρο, διασκεδάζοντας με τη συναυλία του Τριαντάφυλλου, βλέποντας καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων στις υπαίθριες εκθέσεις που στήθηκαν και ψωνίζοντας στα καταστήματα που παρέμειναν ανοικτά έως τις 11 το βράδυ!...

Μια μεγάλη πραγματική γιορτή, είχαμε το βράδυ της Παρασκευής (9/9) στη Λαμία, από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Στην πλατεία Πάρκου είχαμε τη μεγάλη συναυλία χωρίς είσοδο του γνωστού τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, ενώ την ίδια ώρα είχαμε σε κεντρικά σημεία της πόλης την παρουσίαση των τελευταίων μοντέλων γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Παράλληλα τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά έως τις 23:00’ προσθέτοντας κέφι και φως στη διοργάνωση.

Ο κόσμος κυριολεκτικά κατέκλυσε το εμπορικό τετράγωνο που προσδιορίζουν οι τέσσερις ιστορικές πλατείες (Πάρκου - Λαού - Ελευθερίας - Διάκου) σε μια άνευ προηγουμένου βραδιά!

Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσες να περάσεις στη Ρήγα Φεραίου, ενώ στο Πάρκο δεν έπεφτε καρφίτσα!

Ο πρόεδρος του ΕΣΛ Ηλίας Κεφαλάς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ βρέθηκαν από νωρίς στην εξέδρα, εκεί όπου βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Κυρίτσης, μαζί με δεκάδες συνεργάτες τους (Περιφέρεια - Δήμος - Επιμελητήριο).

Παρών και ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας, που στήριξε με την επιχείρηση του, μαζί με πολλούς άλλους επαγγελματίες το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα και τη φιλοξενία δύο Μητροπολιτών για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και μόλις έφτασε στη Λαμία από τα Καμένα Βούρλα και την ΙΜ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος βρέθηκε στην πλατεία Πάρκου.

Μεγάλη η προσπάθεια της Τροχαίας Λαμίας και της Δημοτικής Αστυνομίας για τη διευθέτηση με ασφάλεια της τεράστιας κίνησης που δημιουργήθηκε στο κέντρο για περισσότερες από έξι ώρες.

Όπως σημειώσαμε ήταν μια μεγάλη γιορτή και ο κόσμος έδειξε να το καταευχαριστήθηκε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο δούλεψαν τα εμπορικά καταστήματα με τόσο κόσμο στην αγορά, ωστόσο ήταν μια ευκαιρία να «ξαναγνωριστούνε».

Δείτε πολλές φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδυνή γιορτή:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση