Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βράβευσε τους πρώτους μαθητές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 08:46 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βράβευσε τους πρώτους μαθητές

Από ένα laptop δώρο σε όλα τα παιδιά και ένα πολυήμερο ταξίδι στην πρώτη των πρώτων, Εύη Χαρίλα…

Σε μια όμορφη εκδήλωση την Παρασκευή (16/9) το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στις Εισαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου 2022.

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι μαθητές / μαθήτριες ανά επιστημονικό πεδίο και ανά περιφερειακή ενότητα, όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι όλων των ΕΠΑ.Λ. ανά περιφερειακή ενότητα.

Όλοι οι βραβευθέντες έλαβαν ως δώρο από έναν φορητό υπολογιστή (laptop) και επιπλέον στην Εύη Χαρίλα τη μαθήτρια του 4ου Λυκείου Λαμίας που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε πανελλαδικό επίπεδο, δόθηκε δώρο και ένα πολυήμερο ταξίδι, προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Συγκεντρώσαμε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την πόλη της Λαμίας και βραβεύσαμε 75 πραγματικά ξεχωριστούς ανθρώπους! Αν και ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον, είναι πάντα τα παιδιά μας, τα παιδιά που πρώτευσαν σε κάθε επιστημονικό πεδίο, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Στερεάς Ελλάδας!

»Επιλέξαμε να συγχαρούμε καθεμία και καθέναν ξεχωριστά! Επιλέξαμε να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια και την στοχοπροσήλωσή τους. Να προβάλλουμε και το παράδειγμά τους, γιατί πρέπει όλοι μας να βάζουμε υψηλούς στόχους και να δουλεύουμε για να τους κατακτήσουμε. Εύχομαι η πρώτη αυτή μεγάλη επιτυχία αυτών των παιδιών, να ανοίξει τον δρόμο ώστε η γενιά τους να δημιουργήσει μια καλύτερη κοινωνία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κώστας Γαλάνης από την πλευρά του τόνισε: «Σε μια εκδήλωση, πραγματική γιορτή, την οποία διοργανώσαμε ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είχαμε την τιμή να βραβεύσουμε τους πρώτους μαθητές των εισαγωγικών εξετάσεων ανά επιστημονικό πεδίο και τους τρεις πρώτους των ΕΠΑΛ κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Ευχόμαστε σε αυτούς -και σε όλους τους μαθητές που βρήκαν τη διαδρομή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση- λαμπρό μέλλον και ένα όμορφο ταξίδι ζωής».

Δείτε τους μαθητές που βραβεύτηκαν:

Δείτε τις βραβεύσεις:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση