Λαμία: Στο ΚΞΓ Καραγκούνη Γεωργία για τον αγιασμό ο Φθιώτιδος Συμεών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 08:58 Λαμία: Στο ΚΞΓ Καραγκούνη Γεωργία για τον αγιασμό ο Φθιώτιδος Συμεών (ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε χθες, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για το κέντρο Ξένων Γλωσσών Γεωργία Καραγκούνη.

Η διεύθυνση του κέντρου κα Γεωργία Καραγκούνη, καθώς και οι φοιτώντες του κέντρου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μητροπολίτη για την τιμή να τελέσει τον αγιασμό, αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσε στους μικρούς μας μαθητές.

Κρατάμε την παρότρυνση του για απόκτηση ουσιαστικών γνώσεων, καθώς αυτές αποτελούν τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον στη νέα γενιά, όπως και τη δέσμευσή του να στέκεται δίπλα στους νέους μας προωθώντας αρχές ήθους, γνώσης και ευγνωμοσύνης για όσα ήδη έχουμε.

Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς και μεγάλους μαθητές, καλή σχολική χρονιά!!!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καραγκούνη Γεωργία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231300238 & 6981094010
Λαρίσης 42, Γαλανέικα Λαμίας
Facebook: Γεωργία Καραγκούνη
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση