Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί Οδικής Ασφάλειας & Προστασίας Περιβάλλοντος στο «Ράλλυ των Θεών»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 14:58 Νέα Οδός & Κεντρική Οδός: Χορηγοί Οδικής Ασφάλειας & Προστασίας Περιβάλλοντος στο «Ράλλυ των Θεών»

Mε χορηγούς Οδικής Ασφάλειας & Προστασίας Περιβάλλοντος, για δεύτερη συνεχή χρονιά,  τηΝέα Οδό και την Κεντρική Οδό, ολοκληρώθηκεμε απόλυτη επιτυχία το56ο Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Μετά την επιστροφή του «ράλλυ των θεών» όπως είναι διεθνώς γνωστό, το 2021 για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια απουσίας στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC), η φετινή διοργάνωση επιβεβαίωσε ότι το ράλλυ που είναι απόλυτα ταυτισμένο με την Ελλάδα, παραμένει μια από τις πλέον δημοφιλής, ασφαλής και αγαπητές διοργανώσεις στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου εξοπλισμού!

Η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, Χορηγοί Οδικής Ασφάλειας & Προστασίας Περιβάλλοντος του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος, ήταν για δεύτερη χρονιά ο «καλύτερος συνοδηγός»  για κοινό και αγωνιστικά πληρώματα.

Σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή, οι δυο εταιρίες υλοποίησαν σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης γύρω από την οδική ασφάλεια, οι οποίες ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και κορυφώθηκαν τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στον αποκλειστικό χώρο που δημιούργησαν η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, στο ΟΑΚΑ, την ημέρα διεξαγωγής της θρυλικής υπερειδικής διαδρομής που παρακολούθησαν περισσότερα από 64.500 επισκέπτες και κέρδισε τις εντυπώσεις! Οι δυο εταιρίες σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» – Ι.Ο.Α.Σ, προσέφεραν σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία σχετικά με την οδική ασφάλεια με «όχημα» την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR- VirtualReality) , ενώ παράλληλα, ενημέρωναν και διένειμαν ειδικό εκπαιδευτικό υλικό τόσο για την ασφάλεια όσο και την οικολογική οδήγηση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Μετά τη γιορτή του ΟΑΚΑ η συνέχεια για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, δόθηκε και φέτος, στα ορεινά τοπία της Στερεάς Ελλάδας με πλήθος επισκεπτών, ενώ το σύνολο των αγώνων παρακολούθησαν και δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο.

 

Ως χορηγοί Οδικής Ασφάλειας είμαστε πολύ περήφανοι που συμβάλλαμε στην ασφαλή μεταφορά τόσο των οδηγών όσο και των θεατών στη Λαμία και παράλληλα προσφέραμε σε όλους τουςεπισκέπτες στο ΟΑΚΑ μια καινοτόμα εμπειρία εκπαίδευσης στην οδική ασφάλεια. Ως χορηγοί Προστασίας Περιβάλλοντος, είμαστειδιαίτεραχαρούμενοι που η διοργάνωση, έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πιστοποίηση 2 Αστέρων στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής διαχείρισης. 

 

Γιατί στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό είμαστε οι καλύτεροι συνοδηγοί στην πράξη!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση