Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γοργοπόταμος: Το αγαπημένο «Puento Cafe» σας περιμένει και για Φθινοπωρινές απολαύσεις στη φύση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 09:42 Γοργοπόταμος: Το αγαπημένο «Puento Cafe» σας περιμένει και για Φθινοπωρινές απολαύσεις στη φύση!

Θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας... μέσα στη φύση!

Το «Puento Cafe», απέχει μόλις 9 χλμ από τη Λαμία, βρίσκεται κάτω από την ιστορική γέφυρα Γοργοποτάμου και είναι ένας από τους τοπ προορισμούς της περιοχής μας.

Κάτω από τα πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι, αποτελεί ιδιαίτερο σημείο για να απολαύσετε με την παρέα σας τον αγαπημένο σας καφέ, ροφήματα, γευστικά σνακ, δροσερές μπύρες, ποτά ή cocktails.

Από το Μάιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Γι' αυτό σας περιμένει μέχρι τέλος Οκτωβρίου να χαρείτε τη φύση και να ανανεώσετε το ραντεβού σας ξανά, για τον επόμενο Μάρτιο.

Στην καντίνα του «Puento Cafe» μπορείτε να απολαύσετε τον κορυφαίο καφέ illy, παγωτά, γρανίτες, σοκολάτες, κρύα σάντουιτς, σνακ, μπύρες, δροσερά ποτά και cocktails.

Στο χώρο του μπορείτε να επισκεφθείτε τα ζωάκια της φάρμας που διαθέτει, τοn παραδοσιακή νερόμυλο και νεροτριβή (μαντάμι), που λειτουργεί από 1940.

Αν ψάχνετε και εσείς για ανάσες δροσιάς, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το «Puento Cafe»...

Η βόλτα δίπλα στη φύση, η άψογη εξυπηρέτησή του, καθώς και τα αγαπημένα σας ροφήματα, θα σας μείνουν αξέχαστα!

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 8:00' το πρωί μέχρι τις 12:00' το βράδυ.

«Puento Cafe»
Γοργοπόταμος
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2231081808 και 6944355850
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Puento_cafe
Instagram: puento_cafe