Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας - Ε65

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:28 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας - Ε65

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Aυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος – Ε65 και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ξυνιάδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών, στο πλαίσιο παράδοσης του νέου τμήματος από Α/Κ Ξυνιάδας έως Α/Κ Καρπενησίου.

Ειδικότερα, την Κυριακή 21 Απριλίου και τη Δευτέρα 22 Απριλίου, από τις 07:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Σοφάδων μέχρι τον Α/Κ Ξυνιάδας, με υποχρεωτική έξοδο στον Α/Κ Σοφάδων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός των αντίστοιχων κλάδων εισόδου στον αυτοκινητόδρομο, τόσο στον Α/Κ Σοφάδων, όσο και στους Α/Κ που μεσολαβούν, δηλαδή στον Α/Κ Ανάβρας και στον Ημικόμβο Σμοκόβου.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον Α/Κ Σοφάδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Λαμία.               

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Τέλος, επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση