Απονεμήθηκαν και φέτος τα βραβεία "Λουκάς Πολιτικός" στους αριστούχους μαθητές της Αμφίκλειας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 16:14 Απονεμήθηκαν και φέτος τα βραβεία "Λουκάς Πολιτικός" στους αριστούχους μαθητές της Αμφίκλειας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια όμορφη γιορτή τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, μαθητές και εκπαιδευτικοί στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αμφίκλειας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Εκτός από την τιμητική διάκριση που απένειμαν οι σύλλογοι διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και του λυκείου, οι αριστούχοι μαθητές κάθε τάξης πήραν επίσης μία δωροεπιταγή σημαντικής αξίας από τον ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος Πολιτικός στη Λαμία, Παναγιώτη Πολιτικό.

Οι μαθητές που αρίστευσαν είναι:

Φούκα Δέσποινα του Σωτηρίου

Ανανίκα Θάλεια - Αλεξάνδρα του Ιωάννη

Στρωτού Μάρθα - Ελένη του Ιωάννη

Φλωράκου Μαρία του Αθανασίου

Ζωγράφου Ελένη - Ιωάννα του Αλέξανδρου

Μπέης Νέστωρ του Νικολάου

Ο Παναγιώτης Πολιτικός συνεχίζει να επιβραβεύει τους αριστούχους μαθητές στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη μνήμη του πατέρα του, Λουκά Πολιτικού, που φοίτησε στο εξατάξιο γυμνάσιο της Αμφίκλειας, εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές προσωπικότητες της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση