Λαμία: 10ήμερο προσφορών με εκπτώσεις έως και 50% από το Calmhome Κατσιλογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 08:50 Λαμία: 10ήμερο προσφορών με εκπτώσεις έως και 50% από το Calmhome Κατσιλογιάννης

10ήμερο προσφορών σε στρώματα, κρεβάτια και λευκά είδη!

#BlackΝovember με εκπτώσεις, έως και 50%, σε όλα τα στρώματα της σειράς Bodytopia και σε όλα τα κρεβάτια Grecostrom μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων κρεβατιών και κορυφαίας ποιότητας στρώματα που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας σε μοναδική εμπειρία ύπνου.

Οι εκπτώσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς στο Calmhome Κατσιλογιάννης θα βρείτε όλα τα χαλιά με 30% έκπτωση και άλλα λευκά είδη με εκπτώση έως και 50%!

Επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα, Λεωσθένους Δεδούση 12 στην Λαμία, και ανακαλύψτε πάνω από 10.000 προιόντα για τον εξοπλισμό και την ολιστική ανανέωση της  κατοικία σας.

Διεύθυνση καταστήματος: Λεωσθένους 12, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310-24714
e-shop: calmhome.gr
Facebook: Calm Home by Κατσιλογιάννης Textiles
Instagram: calmhome_bykatsilogiannis

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση