Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με λαμπάκια LED

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 08:30 Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με λαμπάκια LED

Ήρθε επιτέλους η ομορφότερη εποχή του χρόνου… Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και το LamiaReport μαζί με το Olvion Workshop σου κάνουν ένα μοναδικό δώρο!

Είναι η στιγμή να στολίσεις το σπίτι σου και να γεμίσεις την καθημερινότητά σου με την απόλυτη γιορτινή ατμόσφαιρα...

Μη βιαστείς όμως να βγάλεις το παλιό σου δέντρο, γιατί το Olvion Workshop και η Μαρία Διαμαντή έχει επιμεληθεί με πολλή αγάπη το δώρο σου, που είναι ένα χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 2,10μ., γεμάτο με λαμπάκια LED!!!

To δώρο σου έχει αξία €400 και αποτελεί την πιο όμορφη ιδέα διακόσμησης για αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και για πολλά ακόμα…

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:
 

 

Τα χαρακτηριστικά του δέντρου είναι:

  • Ύψος: 210cm
  • Διάμετρος: 130cm
  • Κορμός: Μεταλλικός
  • Βάση: Πτυσσόμενη
  • Κλαδιά: Ενσωματωμένα
  • Φύλλα: 985
  • Ποιότητα Φυλλώματος: Τρέσα
  • Χρώμα: Χιονισμένο

Το νέο σου δέντρο θα συνοδεύεται και από λαμπάκια LED για να «μπεις» για τα καλά στο κλίμα και το σπίτι σου να «ντυθεί» με τα γιορτινά του!

Το κατάστημα Olvion βρίσκεται στην οδό Παλαιολόγου 4 στη Λαμία και είναι το καταλληλότερο μέρος για να βρεις όλα όσα λαχταράς για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου

Μην ξεχνάς πως μπορείς να κάνεις και ιδιαίτερα δώρα γεμάτα στυλ και έμπνευση.

Το Olvion Workshop αναλαμβάνει να σας δώσει συμβουλές για το χώρο σας, αλλά και να πραματοποιήσει τον πλήρη στολισμό του, με άψογο επαγγελματισμό και ξεχωριστές ιδέες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση