Λαμία: Δοκιμάσαμε το πολυσυζητημένο 17/12... LamiaDelivery

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 08:12 Λαμία: Δοκιμάσαμε το πολυσυζητημένο 17/12... LamiaDelivery

Επιτέλους μάθαμε τι ήταν τελικά αυτό το 17/12  που μας “τρώει” τόσες μέρες!

Είναι «Λαμιωτάκι»! Είναι το LamiaDelivery! Το νέο APP της Λαμίας για να παραγγέλνεις Καφέ & Φαγητό που φέρνει ΔΩΡΑΡΕΣ για όσους το χρησιμοποιούν!

Νέα παιδιά γεμάτα διάθεση και ιδέες, έφτιαξαν ένα νέο Λαμιώτικο Delivery APP με στόχο «να μας φτιάξουν τη διάθεση» μέσα απο όμορφες δράσεις και πλούσια δώρα που θα μοιράζονται σε όσους χρησιμοποιούν το APP για τις παραγγελίες καφέ & φαγητού.

Τα παιδιά, κατάφεραν με το καλημέρα να κάνουν αίσθηση με την τόσο «διαφορετική» διαφημιστική καμπάνια που στόχο είχε να μας ενημερώσει για κάτι πραγματικά καλό που ξεκινάει στην πόλη μας!

To LamiaDelivery έχει στόχο να οργανώσει το Delivery της πόλης με έναν διαφορετικό τρόπο! Όπως μας είπαν τα παιδιά που «τρέχουν» το project... στόχος τους είναι, να δώσουν απάντηση σε ένα ερώτημα που προβληματίζει πολλές πόλεις της χώρας:  

Μπορεί μια πόλη να οργανώσει από μόνη της το delivery, ώστε μόνιμα να δίνει δώρα και επιβραβεύσεις... αποκλειστικά σε τοπικό επίπεδο ???

Το LamiaDelivery λέει ΝΑΙ! Η Λαμία ΜΠΟΡΕΙ! Για αυτό και ξεκινάει ένα νέο τοπικό Delivery APP γεμάτο με δωράρες και επιβραβεύσεις αποκλειστικά για την πόλη μας!

Ήδη πάνω από 50 «πασίγνωστα» Λαμιώτικα καταστήματα συμμετέχουν... με τον αριθμό να αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Μπορείς να κατεβάσεις το APP με ένα κλικ πατώντας εδώ, ή να συνεχίσεις το διάβασμα....

 

Κληρώνει iPhone 14 Pro, 600€ Βενζίνη, PS5

Κοιτάξτε τι «σκαρώσαν» τα παιδιά που τρέχουν το project για να μας δείξουν το πόσο σοβαρά πιστεύουν στο όραμα τους για ένα καλύτερο delivery στη Λαμία!

Έχουν ήδη εξασφαλίσει ΔΩΡΑΡΕΣ για εμάς που θα χρησιμοποιούμε το APP

Ένα iPhone 14 Pro, 600€ σε βενζίνη (δωροεπιταγή) και ένα Play Station 5 είναι τα πρώτα δώρα που περιμένουν να κληρωθούν σε λίγες εβδομάδες για όσους από εμάς παραγγέλνουμε από το LamiaDelivery

Με κάθε παραγγελία από το LamiaDelivery παίρνεις +1 συμμετοχή για τις 3 κληρώσεις που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες. Κάθε φορά που ολοκληρώνεις μια παραγγελία, το σύστημα σε βάζει να «παίξεις» στο παιχνίδι «ΜΠΑΛΑΚΙ» που θα καθορίσει για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Εμείς ήδη το δοκιμάσαμε και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως... αξίζει τη στήριξη όλων μας!

Μη χάνεις χρόνο, κατέβασε το LamiaDelivery APP και δοκίμασε το!

 

Υ/Γ: Όπως μας ενημέρωσαν τα παιδιά που τρέχουν το πρότζεκτ, με την ολοκλήρωση της καμπάνιας, σε λίγες ημέρες, θα ακολουθήσει καθαρισμός και αφαίρεση όλων των αφισών που αναρτήθηκαν, μιας και σε καμία περίπτωση δεν είχαν σκοπό να προκαλέσουν, αλλά να ενημερώσουν για κάτι που αφορά άμεσα την πόλη και θα μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση