Κάτι όμορφο γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Λαμία και ξέρουμε τον υπεύθυνο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 07:55 Κάτι όμορφο γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Λαμία και ξέρουμε τον υπεύθυνο!

Το Lamia Delivery, η νέα εφαρμογή online delivery καθαρά τοπικού χαρακτήρα, φτιαγμένη αποκλειστικά για λειτουργία στη Λαμία, εμφανίστηκε από το πουθενά και κατάφερε να μας κάνει όλους να το συζητάμε...

Έφτασε ήδη στην 4η θέση κατάταξης σε Google Playstore & APP STORE στην Ελλάδα!

Ο κόσμος φαίνεται πως την αγκάλιασε μιας και μέσα σε ελάχιστες ώρες η εφαρμογή της Λαμίας, αναρριχήθηκε στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης σε Apple και Google για εφαρμογές του είδους, αφήνοντας πίσω ένα σωρό εφαρμογές γνωστών αλυσίδων εστίασης & supermarket. Τα παιδιά που «τρέχουν» το project, έκαναν κάλεσμα στα social, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι μαζί, να το «εκτινάξουμε» στην 4η θέση της κατάταξης όπου και παρέμεινε για τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο!

Η Λαμία μπαίνει σε «κλειστό club»

Ίσως να έχετε ακούσει για διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας που έφτιαξαν δικά τους τοπικά APPs και χάρη στη στήριξη του κόσμου κατάφεραν να έχουν μόνιμα δώρα και επιβραβεύσεις αποκλειστικά για την πόλη τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Μυτιλήνη με το Φαγί, οι Σέρρες με το Fate Paketo και η Κάλυμνος με το Kalymnos Delivery.

Τώρα και η Λαμία μπαίνει στην ίδια τροχιά με το Lamia Delivery καθώς όπως μας ενημερώνουν τα παιδιά που τρέχουν το project: στόχος του LamiaDelivery είναι να οργανώσει το delivery της Λαμίας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει η πόλη μόνιμες δράσεις, δώρα και επιβραβεύσεις αποκλειστικά σε τοπικό επίπεδο για όσους χρησιμοποιούν το APP.

Ήδη, όσοι παραγγέλνουν από το APP συγκεντρώνουν συμμετοχές για την κλήρωση που θα γίνει Live σε λίγες εβδομάδες με άπαιχτα έπαθλα.

Ένα iPhone 14 Pro, 600€ σε βενζίνη (δωροεπιταγή) και ένα Play Station 5 είναι τα πρώτα δώρα που περιμένουν να κληρωθούν σε λίγες εβδομάδες για όσους από εμάς παραγγέλνουμε από το LamiaDelivery

Με κάθε παραγγελία από το LamiaDelivery παίρνεις +1 συμμετοχή για τις 3 κληρώσεις που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες. Κάθε φορά που ολοκληρώνεις μια παραγγελία, το σύστημα σε βάζει να «παίξεις» στο παιχνίδι «ΜΠΑΛΑΚΙ» που θα καθορίσει για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Μπορείς και εσύ να κατεβάσεις το LamiaDelivery (Λήψη APP εδώ), η να ακολουθήσεις τα παιδιά στα social (Instagram εδώ) ώστε να βλέπεις άμεσα τι σκαρώνουν κάθε εβδομάδα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση