H καρδιά της NOVA στη Λαμία χτυπά Βύρωνος και Πατρόκλου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 09:46 H καρδιά της NOVA στη Λαμία χτυπά Βύρωνος και Πατρόκλου!

Η νέα, μεγαλύτερη NOVA είναι δίπλα σου και σου προσφέρει όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι για επικοινωνία χωρίς όρια και ψυχαγωγία χωρίς περιορισμούς!

Με μία επίσκεψη στο κατάστημα NOVA της Λαμίας, Πατρόκλου 39 και Βύρωνος, μπορείς να λύσεις κάθε σου απορία και να γίνεις και εσύ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας!

Επισκέψου το κατάστημά μας και με κάθε νέα σύνδεση κέρδισε πλούσια δώρα!

Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεσηαπεριόριστα δεδομένα, ομιλία και μηνύματα, κορυφαία ψυχαγωγία, καλύτερες προσφορές, εξυπηρέτηση με κάθε τρόπο και όλα ψηφιακά!

Ο Γιάννης, η Αγγελική και το υπόλοιπο έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε περιμένουν για να φτιάξετε μαζί ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα, χωρίς όρια...

Καλωσορίζουμε τη νέα, μεγαλύτερη Nova!

Στην οδό Πατρόκλου 39 και Βύρωνος βρίσκεται το κατάστημα NOVA.  Με μία μόνο επίσκεψη σου λύνονται όλες οι απορίες και σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος!

Τα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας της Nova ξέρουν τι πραγματικά χρειάζεσαι και στο προσφέρουν... Ομιλία, Internet και μηνύματα χωρίς περιορισμούς!

                         Διάλεξε τώρα το πρόγραμμα Σταθερής που σου ταιριάζει!

Με τα προγράμματα Fiber, η Nova φέρνει στο σπίτι σου την οπτική ίνα με εγγυημένες ταχύτητες έως 1Gbps!                     



Στο κατάστημα Nova βρίσκεις λύσεις για γρήγορο Ιnternet, τηλεφωνία, ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση και προϊόντα τεχνολογίας που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Κατάστημα Nova Λαμίας
Πατρόκλου 39 και Βύρωνος, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231051208

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Κατάστημα Nova Λαμία
Instagram: Κατάστημα Nova Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση