Λαμία: Στο "Repair Area" όλα μπορούν να φτιαχτούν!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 08:08 Λαμία: Στο "Repair Area" όλα μπορούν να φτιαχτούν!

Έσπασε η οθόνη του κινητού σου ή σταμάτησε να λειτουργεί; Χρειάζεται format ο υπολογιστής σου; Με μία επίσκεψη στο "Repair Area" καμία από τις συσκευές σου δε θα πάει χαμένη!

Ένας νέος χώρος άνοιξε στο κέντρο της πόλης, Σατωβριάνδου 21, και σε περιμένει προκειμένου να σου προσφέρει λύσεις για τις «έξυπνες» συσκευές της καθημερινότητάς σου.

Ο Ταξιάρχης σε υποδέχεται και σου λύνει κάθε απορία, ενώ ταυτόχρονα επισκευάζει τη συσκευή σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Και αν δε χρειάζεται κάποια συσκευή σου επισκευή, σίγουρα πρέπει να βάλεις άμεσα στο κινητό σου μία μεμβράνη υψηλής προστασίας

Και δε σταματάμε εδώ, στο "Repair Area" θα βρεις θήκες για το κινητό σου, προστατευτικά τζαμάκια για την οθόνη της συσκευής σου καθώς και αξεσουάρ, όπως ακουστικά, φορτιστές και πολλές ακόμα επιλογές.

Τώρα ξέρεις που να πας όταν χρειάζεται service το smartphone σου, το smart watch που δε θες να αποχωριστείς, το χρήσιμο GPS σου, η αγαπημένη σου κονσόλα και κάθε smart συσκευή της καθημερινότητάς σου.

Repair Area
Service
Σατωβριάνδου 21, Λαμία
Τηλ. 2231029985, 6981737475
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Repair Area
Instagram: repair_area_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση