Ψάχνεις προσωπικό για την επιχείρηση σου;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 18:50 Ψάχνεις προσωπικό για την επιχείρηση σου;

Αν αναζητάς και εσύ τον κατάλληλο εργαζόμενο για την επιχείρησή σου, ανέβασε την αγγελία σου στο Νο1 portal της Κεντρικής Ελλάδας, στο LamiaReport.gr.

Δημοσίευσε εύκολα και γρήγορα μια θέση εργασίας στο LamiaReport.gr  και λάβε άμεσα ανταπόκριση από υποψήφιους που αναζητούν εργασία.

Το κόστος της Αγγελίας ξεκινάει από 20€ το μήνα. Μπορείς εάν θέλεις να ζητήσεις να ενημερωθείς και για τα επιλεγμένα πακέτα προβολής της Αγγελίας σου, που υπάρχουν στο LamiaReport.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις στο 22310 66155 ή να μας επισκεφθείς στα γραφεία μας πλατεία Πάρκου 13 (1ος όροφος), στο κέντρο της πόλης.

Πώς μπορείς να στείλεις τη δική σου Αγγελία

  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία στην ειδική φόρμα και πάτησε "Υποβολή Αγγελίας" (Το LamiaReport θα επικοινωνήσει μαζί σου πριν την δημοσίευση της αγγελίας για μια τελική επιβεβαίωση) .
  • Στείλε την αγγελία σου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κείμενο και στοιχεία επικοινωνίας)
  • Τηλεφωνικά: Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινώνησε στο 22310 66155 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την καταχώρηση της αγγελίας σου τηλεφωνικά.
  • Μπορείς επίσης  να περάσεις από τα γραφεία μας, στο κέντρο της πόλης, πλατεία Πάρκου 13 (1ο όροφος) - Λαμία.

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την αναγνωσιμότητα και αποτελεσματικότητα της δικής σου ΑΓΓΕΛΙΑΣ στο LamiaReport.

Στείλε την αγγελία σου εύκολα και απλά πατώντας εδώ

Κάνε Like στη δεύτερη σελίδα μας, αποκλειστικά για αγγελίες, ώστε να λαμβάνεις πρώτος τις ενημερώσεις για τις νέες αγγελίες της πόληςστο Facebook  LamiaReport Αγγελίες

Και φυσικά μπορείς να ακολουθήσεις και την επίσημη σελίδα μας: LamiaReport - Σελίδα Facebook

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση