Στο «Group Karellis» και η OPEL για τη Στερεά Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 07:53 Στο «Group Karellis» και η OPEL για τη Στερεά Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ακόμη δυνατή μάρκα στο «Group Karellis» - Το ανακοίνωσε ο Χρυσόστομος Καρέλλης στην κοπή πίτας της εταιρείας.

Η εκδήλωση του «Group Karellis», για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έβγαλε είδηση και αυτή είναι ότι και η OPEL θα προστεθεί στις μάρκες που αντιπροσωπεύει η εταιρεία.

Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλης της εταιρείας Χρυσόστομος Καρέλλης, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια μάρκα με ιστορία 160 ετών και ότι στο «Group Karellis» θα έχει τη θέση που της αξίζει.

Μάλιστα όπως είπε ένας από τους βασικούς λόγους της πρόσφατης επίσκεψης στη Λαμία του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Πέτρου Πιπερίδη, ήταν και αυτός, όπου έκλεισε η συμφωνία.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Χρυσόστομος Καρέλλης:

Το «Group Karellis» κατέκτησε την πρωτιά και φέτος στις πωλήσεις, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν παγκόσμια στην παραγωγή και την παράδοση των αυτοκινήτων, ενώ όπως τόνισε η εταιρεία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις της αγοράς του αυτοκινήτου.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης ευχαρίστησε προσωπικό και συνεργάτες για την επίτευξη των στόχων της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της εταιρείας για το νέο έτος, τονίζοντας ότι το «Group Karellis» μπορεί να έχει έδρα τη Λαμία, αλλά πλέον απευθύνεται στην αγορά όλης της χώρας έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις υπηρεσίες rent-a-car, έναν ευέλικτο τρόπο ενοικίασης ή μίσθωσης αυτοκινήτου και δίκυκλου, που απαντά στις ανάγκες μετακίνησης του σήμερα.

Στην εκδήλωση της κοπής πίτας της εταιρείας παρέστη και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταΐκούρας ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολη του Χρυσόστομου Καρέλλη στις προσπάθειες που έγιναν για να έρθει το ράλι Ακρόπολις στη Φθιώτιδα.

Μάλιστα ο Χρήστος Σταΐκούρας ήταν αυτός που τράβηξε και το χαρτάκι με το όνομα του τυχερού που κέρδισε με κλήρωση το "φλουρί" της πίτας με το δώρο φυσικά. Ο τυχερός ήταν ο Κώστας Κασάπας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Group Karellis».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση