Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε ένα Hot Stones Massage για δύο άτομα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 15:45 Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε ένα Hot Stones Massage για δύο άτομα!

Η ημέρα των Ερωτευμένων έφτασε και τι καλύτερο από το να απολαύσετε ένα μασάζ με το αγαπημένο σας πρόσωπο! Το LamiaReport και τα Vita plus Λαμίας, φροντίζουν ώστε η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι ξεχωριστή!

Έχουμε κάθε μέρα λόγους να χαμογελάμε και να γιορτάζουμε... Τα Vita Plus Λαμίας μας δίνουν άλλο ένα, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας μας δώρο ένα χαλαρωτικό Hot Stones Massage, για δύο άτομα!

Το μασάζ είναι μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας. Μια ώρα αφιερωμένη στην ευεξία και την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους που θα σας ωφελήσει ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά.

Μια ευκαιρία για χαλάρωση και restart, παρέα με το άλλο σου μισό ή την/τον κολλητή/ό σου.

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport)

 

Λίγα λόγια για το Hot Stones Massage:

Οι θερμές πέτρες, που θερμαίνονται από τη φωτιά, έχουν χρησιμοποιηθεί από γηγενείς Αμερικανούς για να ανακουφίσουν τους πόνους των μυών.

Στην τρέχουσα πρακτική θεραπεία, το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι ένα ειδικό μασάζ όπου οι λείες, θερμαινόμενες πέτρες χρησιμοποιούνται από το θεραπευτή τοποθετώντας ή τρίβοντάς τες στο σώμα.

Η θερμότητα από τις πέτρες οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση και ζέσταμα των σφιχτών μυών, επιτρέποντας στο θεραπευτή να εργαστεί σε βάθος και πιο γρήγορα.

Το Hot Stones Massage βοηθάει στη ρύθμιση ζωτικών συστημάτων, στην ανακούφιση και στη χαλάρωση νεύρων και μυών και στη βελτίωση της ψυχικής κατάστασης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσφέρει βαθιά χαλάρωση
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος και οξυγόνου
  • Καταπολεμά το άγχος
  • Μειώνει μυϊκούς πόνους και πιασίματα
  • Τονώνει το ανοσοποιητικό

Κάντε, λοιπόν, το καλύτερο δώρο σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τα Vita Plus Λαμίας, μετρούν ήδη 35 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος.

Ένας πολυχώρος ομορφιάς που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι, με μέλημα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών!

Η εξειδικευμένη πλέον γνώση μας μετά από τριάντα πέντε χρονιά στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η συνεχής εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνολογίες και θεραπείες, τα άριστα υλικά, η επιλογή των συνεργατών μας και η εκπαίδευση τους από τους καλύτερους και πάνω από όλα το πάθος μας για το τέλειο αποτέλεσμα και η αγάπη μας για τον άνθρωπο είναι ένα από τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ για την επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επισκεφθείτε τα Vita plus Λαμίας και ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες!

Vita plus Λαμίας
Διάκου & Κρίτσα 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 46874
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
VitaPlus Λαμίας
Instagram: Vita Plus Λαμίας